Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №545 від 29.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Волейбол

Перший етап завершено

“Регіна-МЕГУ” домашніми матчами проти білоцерківського “Спортліцею” завершила перший етап змагань у вищій волейбольній лізі. Здобувши дві легкі перемоги над гостями, підопічні Валерія Слєпцова посіли друге місце в турнірній таблиці. Тепер квартет кращих команд вишки визначить у двох турах переможця турніру та володарів призових міць.

Якщо рівнянки ще за декілька турів забронювали за собою друге місце в турнірній таблиці, й звітні матчі нічого для них фактично не вирішували, то білоцерківчанки у разі подвійного успіху в Рівному мали всі шанси потрапити до четвірки найсильніших команд вищої ліги. Утім, на заваді гостям стали впевнені дії “Регіни-МЕГУ”. Підопічні Валерія Слєпцова ще в суботу довели, що дарувати очки опоненткам не збираються. Вигравши без проблем у трьох партіях, землячки записали до активу чергову перемогу в чемпіонаті з рахунком 3:0.

Наступного дня гра пройшла за ідентичним сценарієм. Підопічні Валерія Слєпцова не відчули супротиву з боку “спортліцеївок”. Перший сет рівнянки провели на одному диханні - 25:12. Варто віддати належне гостям, після розгрому вони зуміли нав’язати боротьбу претенденту на підвищення у класі, й “Регіна-МЕГУ” змушена була докласти максимум зусиль для загальнопідсумкової перемоги. Спочатку у другій партії був зафіксований рахунок 25:17, а в заключній - 25:20. Тож п’ятнадцята в сезоні перемога рівнянок із “сухим” рахунком. Таким чином “Регіна-МЕГУ” здобула 55 очок та посіла друге місце після першого етапу змагань.

Тепер чотири найсильніших команди вищої ліги у двох турах, один з яких відбудеться в Рівному, визначать остаточне місце розташування квартету. До вирішальних матчів клуби підходять із таким очковим багажем: 1. “Орбіта-Університет” - 3 пункти, 2. “Регіна-МЕГУ” - 2, 3. “Сєвєродончанка-2” - 1, 4. “ДонНУЕТ” - 0.

29.03.2012Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2012p. 
На головну сторінку