Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №545 від 29.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Прошу, розкажіть про виконавицю головної ролі у т/с “Щоденник доктора Зайцевої” - Яну Крайнову!

Танюша

- Яна Крайнова народилася восени 1986 року в Латвії. У старших класах вона стала відвідувати театральну студію Віктора Янсона в Ризі і зрозуміла, що її покликання - це драматичне мистецтво. Дівчина відправилася вступати в Москву, оскільки завжди вважала, що акторська професія передбачає виступи на рідній мові, а латишською Яна Крайнова володіє досконало.

Яна стала студенткою Всеросійського державного інституту кінематографії, майстерні Грамматікова. Вона успішно закінчила інститут 2009 року. За участь у дипломних спектаклях “...Третє...” і “Останні” актриса отримала премію “Золотий лист”, роль Черубіни де Габріак також принесла їй нагороду Фонду імені Герасимова і Макарової.

Свою першу роль у кіно Яна Крайнова зіграла у фільмі “Зникла імперія” 2007 року. Через три роки її затвердили на головну роль у багатосерійному проекті “Щоденник доктора Зайцевої”.

Заради участі в цьому серіалі Крайновій довелося набрати сім зайвих кілограмів, незважаючи на те, що вона намагалася вести здоровий спосіб життя, і займатися спортом.

- За порадою досвідченого однокурсника придбала в магазині спортивного харчування п’ятилітрову банку, на якій був намальований величезний обмаслений “накачаний” мужик, і було написано “3000 калорій”, - розповідає Яна. - Увесь місяць жила на цих вуглеводних коктейлях. Плюс не відмовляла собі ні в чому: піца, солодощі, млинці зі сметаною, паста, жирні йогурти. Найприкріше, що напередодні проб я сильно схудла, почала ходити на йогу - і тут таке! Але на головні ролі не кожен день кличуть - погодилася трохи постраждати.

У серіалі “Щоденник доктора Зайцевої” за серце героїні Яни Крайнової борються хірург Максим Майоров (Ілля Любимов) і гінеколог Павло Румунський (Павло Трубінер). Сама Олександра Зайцева працює у клініці, якою керує її батько, і ділиться своїми переживаннями з особистим щоденником.

- Мені здається, не настільки важливо, як ти виглядаєш зовні. Головне - бути самим собою. Зрозумій і полюби себе - так само почнуть ставитися до тебе оточуючі, - говорить Яна.

29.03.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2012p. 
На головну сторінку