Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №553 від 23.05.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дежавю

Вночі порізали хлопця

За десять хвилин по опівночі до Рівненського райвідділу міліції надійшло повідомлення з обласної клінічної лікарні, що до медзакладу привезли 25-річного жителя Квасилова з ножовим пораненням. Оскільки потерпілому уже викликали швидку, а різницю між подією та повідомленням склали лічені хвилини, слідчо-оперативна група негайно вирушила шукати зловмисника за гарячими слідами.

На місці події уже зібрався натовп. Поблизу входу в приміщення розважального закладу, де, нібито відпочивав потерпілий до інциденту, був виявлений ніж.

Розібратись у ситуації допомогли очевидці. Зокрема, як вдалось з’ясувати, в кафе між малознайомими місцевими мешканцями, 22-річним Андрієм та 25-річним Богданом, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин зав’язався конфлікт. У його результаті ображений Андрій попередив, що повернеться з підмогою уже за декілька хвилин. Богданові чекати довго не довелось: уже за мить Андрій знову з’явився у приміщенні закладу і покликав на вулицю для розмови. Богдан для підстраховки теж запросив із собою товариша. Бійка закінчилась так же блискавично, як і розпочалась. От тільки у спині 25-річного Богдана тепер кровоточила проникаюча колота рана грудної клітки. Розуміючи суть скоєного, 22-річний Андрій із напарником зникли у темряві.

Проте правоохоронці одразу встановили особу зловмисника - підозрюваний лише у березні звільнився з місць позбавлення волі. За місцем проживання і виявили 22-річного Андрія.

- Нині кримінальну справу порушено за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України, - коментує начальник Рівненського РВ УМВС Руслан МЕЛЬНИК, - адже нанесені тілесні ушкодження належать до розряду тяжких. Завершення слідства підозрюваний чекатиме під вартою. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

23.05.2012



Рівне-Ракурс №10 від 23.05.2012p. 
На головну сторінку