Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №553 від 23.05.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Скажіть, що відбулося із актором з “Глухаря” Андрієм Ворожкіним? Чув лише краєчком вуха про інцидент із ним...

Без підпису

- 44-річний актор Андрій Ворожейкін, який зіграв у третьому сезоні знаменитого серіалу “Глухар”, потрапив до реанімації після нападу грабіжників.

“Це сталося в Бірульово, - розповів Андрій, - я сидів у припаркованій машині, коли в мій “КІА” влізли троє молодих людей. Вони накинули мені зашморг на шию, на моє щастя, мені якимось чином вдалося порвати його, після цього вони стали завдавати удар за ударом”.

З того, що сталося тієї ночі, актор запам’ятав тільки одне.

“Мені сказали: “Ти знаєш, за що”. Хоча я навіть і не розумію, про що йде мова, - насилу говорить актор. - І, якщо б їх хтось не злякав, невідомо, чим би все це закінчилося”.

Пораненого актора доставили в лікарню у важкому стані. Лікарі діагностували у Ворожейкіна забій головного мозку, перелом носа та забій грудної клітки.

Нещастя з Ворожейкіним стало черговим у списку надзвичайних подій, які сталися з акторами, котрі знялися в популярному серіалі. За останні місяці насильницькою смертю померли В’ячеслав Титов, Анатолій Отраднов та Сергій Шарошкін.

До випадку з Ворожейкіним у грудні 2011-го року було задушено В’ячеслава Титова. 30 січня побили й пограбували Юлію Дельдіну. Того ж дня якісь негідники отруїли й кинули помирати на морозі Анатолія Отраднова. А в березні від випадкового вибуху гранати загинув Сергій Шарошкін.

Є дві основні версії зловісних обставин навколо акторів “Глухаря”. Перша - це темні сили, які нависли над серіалом. Варто зауважити, що у фільмі був герой зі страшним ім’ям Петя-Люцифер, його зіграв Донатас Грудович. А чого вартий один із слоганів серіалу: “Що мені закон, коли я знаю всіх суддів?”.

Друга - що акторам мстяться якісь бандити або мафія.

Між тим, показ “Глухаря” давно закінчився, а на акторів з нього, ніби хтось почав полювати. Жоден злочин досі не розкрито.

23.05.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 23.05.2012p. 
На головну сторінку