Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №555 від 07.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#День захисту дітей

Розмалюй тролейбус

Розмалюй тролейбус

Зайчики, сонечка, травичка, хмаринки - саме такі і ще багато різних картинок дітки зобразили на тролейбусі. До Дня захисту дітей малечі влаштували свято-сюрприз. Вихованці комунального закладу “Спеціальний дошкільний дитячий будинок Рівненської обласної ради” та охочі дітки взяли участь в акції “Розмалюй тролейбус”.

- На сьогоднішнє свято ми приїхали зі спеціального дошкільного дитячого будинку, де виховуються діти-сироти та діти, які позбавлені батьківського піклування, - розповідає директор “Спеціального дошкільного дитячого будинку Рівненської обласної ради” Алла ЯРМОШЕВИЧ. - Літо - це найвеселіша пора для малечі і розпочинається вона із такого чудового свята, як День захисту дітей. Це особливий день. Наші дітки мали можливість відвідати зоопарк, парк, побувати в кафе та взяти участь в акції “Розмалюй тролейбус”. Протягом року наші вихованці займаються професійно малюванням у Палаці дітей та молоді. І ця акція - це ще одна можливість продемонструвати чого вони навчилися.

Маленькі художники мали можливість намалювати свої мрії, а полотном для цього став тролейбус.

- На моєму малюнку зображений їжачок, який несе на спині фрукти, - розповідає учасник акції дев’ятирічний Марко. - Мені дуже подобається те, чим ми сьогодні займаємося, адже не щодня випадає можливість малювати по тролейбусу.

Сприяли організації дійства та безпосередньо брали участь у ньому голова облдержадміністрації Василь Берташ та міський голова Володимир Хомко. Зокрема, міський голова разом із дітками намалювали динозавра, а голова облдержадміністрації - сонечко.

- Я довго думав, що намалювати, і вирішив зупинитися на сонечку, - розповідає голова облдержадміністрації Василь БЕРТАШ. - Адже сонечко - це символ тепла, радості, сміху, літа. І мені хочеться, щоб у цих діток все життя було сонячним.

Також Василь Берташ зізнався, що востаннє тримав пензлик у руках приблизно 30 років тому. Тому йому було приємно поринути у дитинство.

Після роботи юних художників тролейбус перетворився на справжню дитячу мрію - таку ж різнобарвну та фантастичну. Задоволеними залишилися всі - і дітки, і вихователі, й організатори. Та на цьому свято не завершилося - розфарбований тролейбус увесь день курсував містом та безкоштовно возив дітей, даруючи їм безліч позитивних емоцій.

07.06.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2012p. 
На головну сторінку