Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №558 від 27.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перебіг

За одну сесію два судові позови

На сесії Рівненської міської ради вже звичними стали словесні перепалки, двосторонні звинувачення та образи. І остання сесія не стала винятком. Але цього разу все зайшло набагато далі, ніж крики та звинувачення. Депутати збираються позиватися.

Під час розгляду рішення “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Млинівська,1 в оренду” Світлана Богатирчук-Кривко підійшла до мікрофону і заявила: “Підприємці жаліються на фракцію “Батьківщина”, через те, що до них потрібно приходити з поклоном. А для того, щоб депутати проголосували за рішення на сесіях міської ради, їм потрібно платити”. На цю репліку голова фракції Юрій Запорожець відповів: “Всі звинувачення мають бути підтвердженими. Тому ми розшифруємо записи, які велися під час сесії і подамо до суду за наклеп”.

Друга ситуація виглядала більш напруженою. Розглядаючи питання “Про позицію щодо передачі в оренду цілісного майнового комплексу Комунального підприємства “Теплотрансервіс” Рівненської міської ради” пересварилися міський голова Володимир Хомко та депутат фракції ВО “Свобода” Олександр Лащук. Словесна перепалка досягла критичної точки і міський голова в запалі назвав “свободівця” “малою хворою дитиною”. Депутат пообіцяв подати до суду за особисту образу.

27.06.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2012p. 
На головну сторінку