Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №559 від 05.07.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Проект

А яким ти бачиш своє Рівне?

Саме цим питанням задалися організатори першого загальноміського конкурсу аматорського відео “Моє Рівне”. Це дійство присвячене Дню міста Рівного, яке ми відзначаємо в кінці серпня. Його метою є стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності жителів та гостей міста.

За задумами організаторів, а це - КЗ “Рівненський міський палац культури “Текстильник” та Рівненська обласна громадська організація “ТАТО-КЛУБ РВ”, учасники мають продемонструвати саме своє, ні з чим незрівнянне бачення Рівного.

- Переможця конкурсу ми визначимо на День міста, - розповідає заступник міського голови Галина КУЛЬЧИНСЬКА. - Ця людина отримає хороший подарунок, а саме iPad 2, який коштує 4,5 тисячі гривень. Думаю це гідний приз за найкраще відео.

- Мобільний телефон чи фотоапарат з можливістю фотозйомки зараз є у кожного, - розповідає художній керівник КЗ “Рівненський міський палац культури” Руслан АЛЕКСІЮК. - Тому ми вирішили, що кожен із рівнян має змогу зняти фільм про своє місто та отримати приз. Це має бути аматорське відео. А найкращих ми нагородимо хорошими призами.

Також організатори зазначили, що участь у конкурсі можуть брати аматори відео та фото мистецтва, не залежно від місця проживання та віку. Цей конкурс для людей, що широко користуються в побуті можливостями відео-

зйомки на мобільному телефоні та фотокамері. Слід звернути увагу і на музичне оформлення. Організатори застерігають учасників, аби вони не користувалися музикою, яка захищена авторськими правами. Адже тоді це відео буде неможливо продемонструвати загалу.

Отож, якщо ви маєте неординарні ідеї і можете здивувати ними оточуючих, мерщій хапайте телефон і демонструйте, яким ви бачите Рівне.

05.07.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2012p. 
На головну сторінку