Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №559 від 05.07.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Тренування

Розвідники відпрацьовують майстерність у полі

Розвідники відпрацьовують майстерність у полі

У військових частинах 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України розпочались табірні збори розвідників.

На Рівненському загальновійськовому полігоні до занять з тактико-спеціальної, вогневої, спеціальної підготовки та занять з військової топографії залучено близько півсотні військовослужбовців. Керівництво заходом здійснює командир окремого розвідувального батальйону 13-го армійського корпусу підполковник Микола Капінос.

Табірний збір розвідників триватиме протягом трьох тижнів. Військовослужбовці всіх категорій, від строковика до офіцера вчаться виживати у польових умовах, облаштовувати місця для занять та відпочинку.

Як зазначив підполковник Микола Капінос, особливу увагу буде зосереджено на правильність організації занять в польових умовах офіцерами, забезпечення ними виконання всіх завдань з дотриманням заходів безпеки.

- Протягом табірного збору воїни-розвідники також стрілятимуть зі всіх зразків штатного озброєння як вдень, так і вночі, - повідомив він. - Підсумком табірного збору стануть тактико-спеціальні навчання розвідувальних відділень.

Окрім Рівненщини табірні збори розвідників відбуваються і в інших військових частинах 13 армійського корпусу, які дислокуються на Львівщині, Волині, Закарпатті та Буковині.

05.07.2012Віктор ШУБЕЦЬ



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2012p. 
На головну сторінку