Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №559 від 05.07.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Точка зору

МОЛОДІЖНІ АСПЕКТИ ПРОГРАМИ ОБ’ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ “ЗА БАТЬКІВЩИНУ”

МОЛОДІЖНІ АСПЕКТИ ПРОГРАМИ ОБ’ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ “ЗА БАТЬКІВЩИНУ”

Саме такою була тема круглого столу, який відбувся 3 липня в приміщенні Рівненського Будинку вчених, що в обласному центрі.

Круглий стіл зібрав представників громадських молодіжних організацій Рівненщини, лідерів обласних опозиційних сил, студентів навчальних закладів, журналістів і просто небайдужу молодь Рівного.

На сьогодні в Україні прийнято понад 50 законів та підзаконних актів, які так чи інакше торкаються молодіжної проблематики, але, як зауважили присутні, потрібен один - “Закон про молодь”, і профільне молодіжне міністерство.

Обговорення проекту закону тривало понад дві години в основному в площині чотирьох молодіжних проблем - освіти, працевлаштування, житла і армії.

Відповідаючи на запитання присутніх, лідер Громадської ініціативи “За Рівненщину! За Батьківщину!” Юрій ВОЗНЮК поділився власним досвідом працевлаштування молоді. Він зауважив, що сьогодні найбільше відчувається брак робітничих професій і доводиться з останніх курсів профтехучилищ забирати на практику “толкових” студентів з наступним їх працевлаштуванням.Така практика дає хороші результати і Юрій Володимирович підтвердив, що процес працевлаштування молодих спеціалістів-випускників має копіюватися з уже діючого принципу, коли на 15 працівників має бути працевлаштована одна неповносправна людина. Нашу студентську молодь теж потрібно так працевлаштовувати.

За результатами круглого столу будуть підготовлені рекомендації та пропозиції до остаточного тексту програми. Ми обов’язково ознайомимо з ними мешканців Рівненщини, щоправда пізніше.

05.07.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2012p. 
На головну сторінку