Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №559 від 05.07.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крадіжка

“Організоване” подружжя

Найлегше сказати, що шукав роботу, однак, всі наміри закінчилися невдачами. Небажання працювати або відсутність постійного місця заробітку, що в подальшому породжує безгрошів’я, нерідко призводять до прийняття необдуманих рішень. Як каже народна мудрість: “голод - не тітка” або “голодний ситому не товариш”.

Якось під вечір подружжя рівнян вирішило піти у магазин у дальньому від місця проживання районі. Очевидно, не хотіли потрапити на очі знайомих, адже справжня мета їхнього візиту в один із торгових центрів Рівного була зовсім не придбати, а викрасти продукти харчування.

Дружина, окинувши оком продуктовий зал, і переконавшись, що ніхто за нею не спостерігає, взяла шість видів ковбасної продукції та заховала чоловікові за пояс штанів, аби той виніс їх повз охорону. Щоб відвернути якось увагу, сама вибрала для купівлі декілька дрібниць по господарству. Та коли обоє підійшли до каси, чоловіка затримала охорона закладу.

В міському відділ міліції зловмисники пояснили, що до такого вчинку їх призвело безгрошів’я, відсутність постійного місця роботи. А оскільки на вихованні мають двох малолітніх дітей, то, на їхню думку, іншого виходу з такої ситуації не було.

05.07.2012



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2012p. 
На головну сторінку