Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №559 від 05.07.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#За ґратами

Поміняв мобілу на авто

Іноді, у своїй роботі правоохоронцям доводиться зустрічатися з такими людьми, дії яких викликають сміх і подив. На які тільки вчинки спроможний наш народ, особливо коли перебуває “під градусом”! Подібна ситуація трапилася нещодавно в Березному: чоловік у стані алкогольного спяніння, викравши автомобіль, на місці злочину залишив власний… мобільний телефон.

Прогулюючись нічним містом, 26-річний мешканець селища Соснове Березнівського району Дмитро вирішив зайти до чужого подвір’я, аби напитися води, адже добре захмелілого чоловіка мучила спрага. У господарстві запримітив два автомобілі і тут йому сяйнула блискавична думка: чого гуляти пішки?! Спочатку усівся в одне авто, а коли побачив, що ніяк не зможе виїхати - пересів до іншого. Браму для виїзду відкрив не руками, а “виніс” автомобілем, не оминувши і бетонного стовпа. Доки мандрував містом, добряче пошкодив транспорт. Накатавшись досхочу, автомобіль залишив посеред вулиці, а сам попрямував додому.

На ранок до правоохоронців з проханням знайти нахабу, звернувся власник авта. Міліціонери миттєво встановили особу підозрюваного, адже той, доки вовтузився пересідаючи з одного автомобіля до іншого, загубив на місці злочину власний мобільний телефон.

- Наразі порушену проти чоловіка кримінальну справу за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (“Незаконне заволодіння транспортним засобом”) скерували до суду. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з можливою конфіскацією майна, - прокоментував подію начальник Березнівського РВ Олександр ТАРГОНІЙ.

Тож, прогулянка нічним містом на чужому автомобілі, безперечно, запам’ятається Дмитру надовго.

05.07.2012



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2012p. 
На головну сторінку