Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №562 від 03.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Шукають вбивцю сторожа

В ніч на 30 липня на узбіччі ґрунтової дороги поблизу одного з ставків у селі Трубиці Костопільського району місцеві жителі знайшли тіло 55-річного Володимира.

Чоловік працював сторожем місцевих приватних водойм. Неподалік них і жив у невеликому, облаштованому під помешкання, вагончику. Володимир не мав ні дружини, ні дітей. Найближчими його родичами була сестра, яка мешкає у цьому ж селі, та двоє його племінників.

Тіло чоловіка знайшли близько третьої години ночі випадкові перехожі. Хлопець та дівчина прогулювалися нічним селом й почули гавкіт собаки. Підійшовши ближче і присвітивши ліхтарем, вони побачили чоловіка, що лежав на землі обабіч дороги. Закохана пара спершу подумала, що він випив зайвого та, перевернувши його горілиць, побачили кров на грудях. Юнак відразу ж викликав швидку допомогу та медики лише констатували смерть. Тоді ж про загибель чоловіка повідомили правоохоронців.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група на чолі з начальником УМВС України в Рівненській області Василем Лазутком. Як згодом з’ясувалося, причиною загибелі Володимира стала дорожньо-транспортна пригода. За результатами судово-медичної експертизи встановлено, що чоловікові було нанесено тілесні ушкодження, несумісні з життям.

За ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (“Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть”) порушено кримінальну справу.

Вже за кілька годин встановили особу та транспортний засіб, причетні до злочину. Як з’ясувалося, 29-річний місцевий житель Ігор, рухаючись ґрунтовою дорогою, здійснив наїзд на Володимира заднім правим колесом автомобіля “ЗІЛ”. Чоловік у цей час лежав на узбіччі дороги у стані алкогольного сп’яніння.

За словами водія транспортного засобу, близько 23 години він прямував у інше село. Ігор стверджує, що не помітив потерпілого і навіть не міг подумати, що скоїв наїзд на людину.

03.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 03.08.2012p. 
На головну сторінку