Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №563 від 09.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#До нас пишуть

“Хрінники” за кадром

Нашумівший фестиваль “Аквасфера” перетворився із екологічного в катастрофічно антиекологічний. І це не просто слова, не підтверджені жодними фактами, це реалії, які міг спостерігати кожен відпочиваючий.

Протягом чотирьох днів на території санаторію відбувалися різні екологічні акції та спортивні змагання під єдиною назвою - екологічний фестиваль “Аквасфера”. Однак жодним “збереженням довкілля” тут і не “пахло”. Наші люди звикли все неабияк піарити та рекламувати, а от як доходить до справи - результату жодного.

Батькам, які приїхали відпочивати у Хрінники із своїм чадом, можна лише поспівчувати. Галас, п’яні крики, гучна музика - це лише те, що відбувалося уночі, а от вранці відпочивальники могли спостерігати досить цікаву картину - скрізь розкидані пляшки з-під пива і не тільки, сміття, яке валяється під ногами і подекуди, може пролітати над вашою головою та недопалки, які немов ромашки встелили весь пляж. Складалося враження, що поки дійдеш від пляжу до водойми між пальцями ніг застрягає по недопалку. Далі - цікавіше, у частині водойми, яка відведена для купання дітей, з легкістю могли плавати і... собаки. Причому, коли обурені батьки просили власників їх забрати - господарі домашніх улюбленців заявляли - “Він чистий і не кусається”.

Можливо, все вище написане просто не має значення. Адже для тих, хто їхав на цей фестиваль не довкілля було важливим. Молоді люди жили і відпочивали вночі на танцполі, прокидалися, йшли на пляж і знову на танцювальний майданчик. Загалом, не важливо хто і як відпочиває - головне завжди залишатися людиною, а не істотою, яка о 9 годині ранку лізе до свого номеру з пляшкою пива в зубах, згадуючи всі лайливі слова, які тільки є у словниковому запасі.

09.08.2012З повагою, Ю.Г.



Рівне-Ракурс №10 від 09.08.2012p. 
На головну сторінку