Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №563 від 09.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Боулінг надихнув на грабіж

Боулінг надихнув на грабіж

Якось увечері, маючи при собі значну суму грошей, 34-річний Олександр зустрів в боулінг-клубі одного з торговельно-розважальних центрів Рівного компаньйонів по доріжці. Один з них і пограбував його пізніше на вулиці.

Ввечері тридцять першого липня Олександр, розважаючись зі своєю знайомою у боулінг-клубі, зустрів двох молодиків, які запропонували разом провести своє дозвілля та продовжили гру у боулінг вже вчотирьох.

Під час відпочинку Олександр несвідомо демонстрував своїм новоспеченим знайомим вміст сумки, у якій було близько п’ятидесяти тисяч гривень та п’ятсот доларів США.

Після вдало проведеного вечора та випитого спиртного, молодики попрямували містом. Новоспечений знайомий Олександра, 21-річний Віталій, вдарив хлопця рукою в голову, від чого Сашко впав на асфальт. Тоді зірвав з його плеча сумку та зник у невідомому напрямку. Оговтавшись від такої несподіванки, Олександр став з’ясовувати у супутника Віталія на ім’я Жора, де може бути його товариш.

Однак, Віталій часу не гаяв, маючи при собі таку велику суму грошей, він втік з Рівного до Луцька, а звідти до - Львова. Викрадений мобільний телефон викинув, свій при цьому вимкнув. А от на рахунок того, що робити з грошима, жодних ідей йому на думку не спадало. Працівники відділу карного розшуку міського відділу міліції швидко встановили його місцеперебування. Тож, близько дев’ятнадцятої години першого серпня “бандит-невдаха” прибув після своїх, так званих, подорожей, до Рівного, де його вже чекали правоохоронці та визнав свою вину повністю.

Рівненський міський відділ порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (“Грабіж”). Триває слідство.

09.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 09.08.2012p. 
На головну сторінку