Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №563 від 09.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Допомога поруч

Пограбували серед білого дня

- Я нічого не чула і не бачила в ті хвилини, - розповідає збентежена 52-річна Світлана, яку четвертого серпня серед білого дня прямо на вулиці пограбував невідомий. - Вийшла з маршрутки і йшла собі додому. Попереду мене - хлопченя, таке собі худюсіньке, малюсіньке.

Жінка розповідає, що випадковий перехожий дорогою розпитував її про будівлі на вулиці, якою йшли, розповів, що шукає знайомого, який, нібито, живе в цьому районі. - І тут різко розвернувся, зірвав ланцюжок з моєї шиї та побіг щосили, - пригадує потерпіла.

Остовпіла Світлана, яка такого не очікувала, чимдужч почала кричати. Щастя, що в той момент поряд опинились місцеві жителі. Владислав з товаришем, які поспішали на тренування з футболу, навіть не зупиняючись біля потерпілої, на автомобілі помчали за втікачем. Порівнявшись із ним, один із молодиків вискочив з авто та кинувся за нападником. Затримати його вдалось на людських угіддях, що розташовані обабіч дороги. На вимогу віддати вкрадене, 21-річний зловмисник відповів, що ланцюжок викинув. Тоді і довелось викликати міліцію.

- Працівники міліції приїхали дуже швидко, хвилин за п’ять, - зазначив Владислав. - Ми з другом зачекали, доки правоохоронці знайшли ланцюжок і таки встигли на футбол.

Також, пригадуючи той момент чоловік розповідає, що найбільше переживав за товариша, оскільки у грабіжника при собі міг бути ніж, тож сценарій розвитку подій міг бути різноманітним. Проте, найбільше було шкода жінку, яку пограбували, так відчайдушно вона кричала.

- Завдяки двом небайдужим громадянам, які зреагували на прохання про допомогу і затримали зловмисника, цей злочин вдалось розкрити, - коментує начальник СЗГ УМВС України в Рівненській області Тамара ЛИСЕНКО. - Сьогодні 21-річний молодик затриманий в порядку ст.115 Кримінально-процесуального Кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського міськвідділу внутрішніх справ.

Як з’ясувалось, чоловік уже не вперше потрапляє в поле зору міліції, оскільки раніше уже відбував покарання за грабіж.

09.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 09.08.2012p. 
На головну сторінку