Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №563 від 09.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На дорозі

Оце так покатався!

Оце так покатався!

Шостого серпня близько першої години ночі на автодорозі “Рівне-Млинів-Берестечко”, у селі Верхівськ Млинівського району, сталася дорожньо-транспортна пригода. 29-річний водій автомобіля “ЗАЗ” Сергій, рухаючись з боку села Ясининичи у напрямку Млинова, не вибрав безпечної швидкості руху та знехтував дорожніми знаками, які були виставлені перед перешкодою.

В результаті цього рівнянин наїхав на бетонний блок, який перекривав дорогу в місці проведення ремонтних робіт на мосту. Від сильного удару блок вилетів на смугу зустрічного руху та вдарився в автомобіль “Пежо”, під керуванням 31-річного рівнянина Андрія, який рухався в зустрічному напрямку. На щастя, автомобіль “ЗАЗ” якимось дивом не злетів у прірву, а завис на мосту, інакше людських жертв уникнути не вдалося б. Свідки цієї пригоди відразу кинулись на допомогу, водію та двом пасажирам “Таврії”, діставши їх з понівеченого автомобіля та викликали швидку медичну допомогу. Травми, які отримали водій та два пасажири виявились не значними.

Як з’ясували згодом працівники ВДАІ, основною причиною дорожньо-транспортної пригоди, за попередньою інформацією, стала оковита, яку Сергій вживав перед тим, як сів за кермо автомобіля. 1,91 проміле показав алкотестер, у який дмухав у медичному закладі “горе-водій”, а це майже в 10 разів перевищує допустиму норму. Крім цього у нього відібрано кров на вміст алкоголю.

А працівники Державтоінспекції повідомляють, що лише за три останні дні в період проведення операції “П’яний водій - злочинець” ними було виявлено та задокументовано понад 100 водіїв які сіли за кермо напідпитку.

09.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 09.08.2012p. 
На головну сторінку