Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №565 від 23.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Проект

Акценти розставлять фотографіями

З робити вдалі знімки туристичних куточків Рівненщини і отримати за це подарунок - така можливість з’явилася у мешканців краю, яким від 6 до 17 років. Саме для них в області стартує конкурс “Я звідси родом”.

Захід відбуватиметься в рамках ініційованого обласною владою мандрівного проекту “Волинь туристична”. Фотографувати можна як популярні, так і маловідомі, однак колоритні місця у рідному селі чи містечку. Окрім того, конкурсанти мають надіслати есе про особливості об’єкту на своїй світлині. Фотографії і тексти оцінюватиме журі, у якому, зокрема, працюватиме фотохудожник Олександр Харват. “Нерідко люди фотографують цікаві у розрізі краєзнавства місця, навіть не підозрюючи про це. Цей конкурс допоможе правильно розставити акценти. Адже Рівненщина багата на історичні, сакральні, природні пам’ятки”, - зазначив він. Роботи прийматимуть до 21 вересня.

Один автор може надіслати до 5 світлин та текстів. Переможців же визначатимуть у двох номінаціях: “Туристичне відкриття Рівненщини” та “Патріот рідного краю”. Автори кращих робіт отримають подарунки. Зокрема, можливість зробити фоторепортаж рідного міста чи села разом із Олександром Харватом, стати учасником виставки світлин, побувати на екскурсіях теренами історичної Волині. Фото й есе можна надсилати на електронну адресу molod-vektor@mail.ru.

Водночас на Рівненщині відбудеться низка комунікативних заходів, що стосуватимуться тематики “Волині туристичної”. Так, вже наступного тижня триватимуть дебати “Чи має Рівненщина хороший туристичний продукт”, також заплановано організувати форум. “Це необхідно для того, аби загострити увагу саме на темі туризму, - резюмував заступник голови облдержадміністрації Олексій ГУБАНОВ. - Адже нині важливо і цікаво знати думку громадськості з цього приводу”.

23.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2012p. 
На головну сторінку