Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №565 від 23.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#День міста

Вірастюк приїхав до Рівного

Вірастюк приїхав до Рівного

Василь Вірастюк - володар титулів “Найсильніша людина України” та “Найсильніша людина світу”, член збірної України, яка виборола титул “Найсильніша нація світу” і Заслужений майстер спорту України - побував у Рівному, аби анонсувати участь українських богатирів у заходах присвячених до Дня міста Рівне.

Сам же Василь Вірастюк участь у змаганні не братиме, адже закінчив професійно виступати ще у 2008 році, хоча спортсмен зазначив, що обов’язково буде присутнім на дійстві.

- 26 серпня у Рівному відбудеться турнір “Етап Кубку України зі стронгмену “Рівне стронгмен CUP”, в якому я буду головним рефері, - розповідає Василь ВІРАСТЮК. - Це є перший етап чемпіонату України зі стронгмену, раніше відомий, як богатирське багатоборство. Цей турнір присвячений Дню міста Рівне, відбудеться він на території торговельного центру “Екватор”. На турнірі будуть присутні одні з найсильніших спортсменів України. Загалом, приїде десять спортсменів і п’ять із них входять до п’ятірки найсильніших людей України - Олександр Лашин з Маріуполя, Олександр Пеканов з Чернігова, Віктор Юрченко з Черкас, Володимир Рекша зі Львова та Віталій Міхеєв з Нового Роздолу, що у Львівській області. У самому змаганні буде представлено шість вправ, за якими і визначать переможців.

Нещодавно у Рівному створений осередок стронгменів України, головою якого є депутат Рівненської міської ради Олександр Нестерук. Саме він посприяв приїзду до Рівного Василя Вірастюка.

- Ми постійно проводимо різні змагання в нашому регіоні, - розповідає депутат міської ради Олександр НЕСТЕРУК. - Зараз проведемо “Етап Кубку України зі стронгмену “Рівне стронгмен CUP” - це все робиться для того, аби пропагувати серед молодих людей здоровий спосіб життя. Ми прагнемо, щоб молодь цікавилася різними видами спорту.

На сьогоднішній день турнір стронгменів присвячений Дню міста Рівне, та в майбутньому організатори планують проводити такі змагання двічі на рік, аби вивести цей спорт у нашому регіоні на належний рівень.

Також організатори зазначають, що у спортивному дійстві зможуть взяти участь всі охочі, для цього лише необхідно мати належну спортивну підготовку.

23.08.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2012p. 
На головну сторінку