Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №565 від 23.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дурять на вулиці

За молебень сплатила 22 тисячі

Того дня, через проблеми в родині, 32-річна рівнянка почувалася кепсько. На одній із вулиць мікрорайону “Північний” вона зустріла незнайомку на вигляд років 45-ти, яка попросила показати їй, де розташована сусідня вулиця. Зав’язалася розмова, і попутниця, помітивши, що жінка схвильована, а на очах видніються сльози, почала розповідати, що вона може молитвами допомогти в подоланні особистих та матеріальних проблем, а також зняти пороби, які накладені на її сім’ю. Акцентуючи увагу на набожності, відвідуванні церкви, віруванні та безкорисливій допомозі людям, незнайомка домоглася прихильності.

На вулиці вони зустріли ще одну молодицю, яка, зі слів незнайомки, вже неодноразово зверталася до неї по аналогічну допомогу. Довірившись таким розмовам, жінка пішла додому та взяла всі гроші, які в неї були. Сходивши з ними до церкви, оскільки вимагала того незнайомка, принесла в обумовлене заздалегідь місце і разом із “вдаваною знайомою”, яка також нібито прийшла по допомогу, віддала гроші та сім найменувань золотих виробів на “п’ятихвилинний молебень”. Через п’ять хвилин жінка повинна була все отримати назад, однак, не судилося.

Як каже сама потерпіла, лише коли жінки почали віддалятися, вона прийшла до тями та зрозуміла, що її ошукали, і кинулася вслід шахрайкам, однак ті зникли поміж будинками вулиці.

Потерпіла і досі не може оговтатися від того, що гроші, які її сім’я збирала не один рік, так легко передала в руки чужим людям.

23.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2012p. 
На головну сторінку