Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №575 від 02.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Поради при виборі ковбасних виробів:

Поради при виборі ковбасних виробів:

- при покупці потрібно звертати увагу на упаковку, маркування, дату виготовлення і термін придатності товару;

- важливо знати, як саме продукт зберігається в магазинній вітрині. Оптимальна температура зберігання ковбас і м’яса від 0 до +6 0С;

- поверхня ковбаси повинна бути чиста, суха, без пошкоджень, проколів, напливів фаршу;

- оболонка - штучна або натуральна - не повинна відходити від продукту. Подібний недолік говорить про те, що ковбаса, швидше за все, пересушена через неправильні умови зберігання або просто стара.

02.11.2012



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2012p. 
На головну сторінку