Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №575 від 02.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Чемпіонат області з футболу

Перша ліга

Доля золота визначиться у заключному турі 20 тур. 24 жовтня. “ОДЕК” (Оржів) - “Славія” (Рівне) - 1:0 (0:0). Гол: Скляр (90+3).

У Рівненському обласному чемпіонаті тепер не залишилось команди, яка б не зазнала гіркоти поразок у цьогорічному сезоні. Останнім таким колективом була “Славія”. Центральний матч другого кола в Оржеві закінчився драматичною розв’язкою. Господарі мали велику ігрову перевагу, і здобули три очки заслужено, але добре, що не забили більше, і гірко, що забили на 90+3 хвилині, може пропустили б раніше, не так було б шкода. “ОДЕК” зіграв до фінального свистка і Євген Скляр забив єдиний та переможний гол. Все вирішив його влучний удар головою. “Славісти” залишили Євгена на дальній стійці після подачі кутового удару в компенсований арбітром час і він просто не міг не скористатися нагодою.

Перемога дозволила “ОДЕКу” зрівнятися з головним конкурентом у боротьбі за чемпіонство за очками, і тепер у двох заключних турах доведеться з’ясовувати, хто приміряє обласну чемпіонську корону, а хто стане володарем срібла.

Друга ліга

Першість із двома невідомими

20 тур. 20 жовтня. “Водник” - “Горинь” - 4:0, “Факел” - “Малинськ” - 0:4, “Смига” - “Случ” - 1:4.

21 жовтня. “Полісся” - ФК “Млинів” - 1:2, “Сокіл-2” - “Калина” - 4:0.

25 жовтня. ФК “Вельбівне” - “КОЛІСП” (Костопіль) - 1:0.

21 тур. 24 жовтня. “Горинь” - “КОЛІСП” (Костопіль) - 0:0.

27 жовтня. “Случ” (Березне) - “Сокіл-2” (Садове) - 1:1, ФК “Вельбівне” - ФК “Смига” - 6:2, ФК “Малинськ” - “Полісся” (Рокитне) - 5:1.

28 жовтня. “Калина” (Бугрин) - “Факел” (Оржів) - 3:0 (технічна поразка), ФК “Млинів” - “Водник” (Рівне) - 2:1.

Поразка “Калини” в гощанському дербі у Садовому ще більш загострила боротьбу за бронзу, натомість дозволивши “Случу”, завдяки перемозі у Смизі ще більш наблизитися до срібних медалей. Теоретично березнівчан, уразі перемоги в заключному матчі і, відповідно, поразки “Случа”, можуть обійти лише вельбівчани. У двадцятому турі вельбівчани з мінімальним рахунком перемогли “КОЛІСП”, а рокитнівчани в рідних стінах мінімально поступилися млинівчанам. Окрім цих матчів, Малинськ в Оржеві без проблем у суху - 4:0, розібрався з “Факелом”, а “Водник” у Рівному з аналогічним рахунком залишив із носом “Горинь”.

21 тур розпочався нульовою нічиєю в Дубровиці. Також унічию закінчилася гра між претендентами на нагороди “Случем” і “Соклом-2”. Якщо перших нічия цілком влаштовувала, то других вона позбавила надій на медалі. Тепер для заповітного здобуття срібла березнівчанам у заключному матчі в Оржеві з “Факелом” достатньо здобути очко, щоб зняти всі зазіхання вельбівчан і не очікувати їхнього результату гри з Садового. Вельбівчани розгромили дома смижан, залишивши таким чином питання з розподілом срібла і бронзи на заключний тур. Також розгромом закінчилася гра в Малинську, позбавивши навіть теоретичних шансів рокитнівчан на призове місце. А ось технічна перемога бугринців і мінімальна млинівчан ще залишає обом надію на бронзу, але для цього, відповідно, першим потрібно перемагати в Рокитному, а другим - у Млинові в зустрічі з переможцем першості ФК “Малинськ” і чекати, що вельбівчани програють “Соколу-2”. Отже, на срібло лише два претенденти: “Случ” і ФК “Вельбівно”, вони також є головними претендентами на бронзу, в разі невдачі. Окрім них, на бронзу лише в разі боротьби з вельбівчанами зазіхають млинівчани і бугринці, отже, заключний тур наступних вихідних назве останніх двох невідомих.

02.11.2012Спорт підготував Юрій РАЧКОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2012p. 
На головну сторінку