Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №241 від 25.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наш партнер - роботодавець

Олена Гандзілевська трудиться в цеху п’ять років

»Кадри вирішують усе», -

вважає директор Острозького заводу мінеральної води Олена РУДЬО

Мабуть, усім мешканцям Рівненщини відома мінеральна вода “Острозька”. Сама назва ніби спонукає заглибитися в сторінки історії й відчути смак живильного і природного... І справді, ця торгова марка зарекомендувала себе як натуральний, якісний продукт. Окрім того, що ТОВ “Острозький завод мінеральної води” випускає відмінну продукцію, політика керівництва спрямована на забезпечення стабільності й згуртованості у колективі.

Останні три роки ТОВ “Острозький завод мінеральної води” є переможцем конкурсу “Кращий роботодавець року” серед підприємств області.

- Ми намагаємося всіляко сприяти розвитку кадрової політики на підприємстві, адже від того, який колектив працює, залежить і якість нашої продукції, - говорить директор ТОВ “Острозький завод мінеральної води” Олена РУДЬО. - У цьому нам відчутно допомагає співпраця з Острозьким міськрайонним центром зайнятості.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Острозького міськрайонного центру зайнятості Лідія РИЖУТІНА також охарактеризувала співпрацю з ТОВ “Острозький завод мінеральної води” позитивно:

- З підприємством та безпосередньо з директором Оленою Рудьо ми співпрацюємо давно. За минулий рік там працевлаштовано шестеро безробітних, двоє з яких належать до соціально незахищених верств населення. А вже в поточному році, лише за перший квартал, роботу на заводі отримало вже дев’ятеро чоловік. Керівництво підприємства справно сплачує внески до Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. За підсумками роботи за минулий рік підприємство отримало перемогу ще й у номінації “Кращий роботодавець року для інвалідів”. Певна річ, це позитивний факт у кадровій політиці заводу, одним із принципів якої є допомога у працевлаштуванні соціально незахищених і малозабезпечених верств населення.

Далеко не на останньому місці для колективу підприємства є доброзичливі стосунки між співробітниками, адже від того, як почувається на робочому місці людина, залежить її працездатність і результативність роботи. Про те, що колектив Острозького заводу мінеральної води стабільний і міцний, свідчить хоча б той факт, що плинність кадрів на підприємстві, за словами Олени Рудьо, відсутня взагалі.

- Ми дбаємо про своїх працівників, - стверджує Олена Володимирівна. - Більше того, намагаємося сприяти професійному зростанню наших кадрів, весь час знаходячи резерви збільшення робочих місць. На підприємстві працює багато молоді, фактично, 80 відсотків, тож роботи з виховання вистачає. У той же час, намагаємося надавати найкращі умови для праці, працівники стабільно отримують заробітну плату (до речі, у нас одна з найвищих заробітних плат серед підприємств району), мають і моральне заохочення.

І, як результат, - сумлінна, злагоджена робота колективу, який сьогодні налічує близько 100 чоловік, що є запорукою високої якості продукції, що її випускає ТОВ “Острозький завод мінеральної води”.

25.05.2006Алла РОГАШКО



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2006p. 
На головну сторінку