Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №241 від 25.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Замість горілки технічний спирт

Під час спільної операції Рівненських правоохоронців на автошляху Київ-Чоп в селі Сапожин Корецького району Рівненської області був затриманий вантажний автомобіль з напівпричепом, в якому виявили майже 19 тонн фальсифікованої горілки. Фальсифікатом виявилася водно-спиртова суміш, виготовлена на основі технічного етилового спирту.

Пляшка вибухнула. Троє в лікарні

Надзвичайна пригода трапилася у селі Бишляк Володимирецького району, що на Рівненщині. 14-річний Богдан та 12-річні Ігор і Сергій зайшли на місцевий смітник, який горів. Їхню увагу привернула скляна пляшка з якоюсь речовиною. Підлітки кинули її у вогнище, через декілька секунд суміш вибухнула. Вогонь обпік Ігорю праву руку, Сергію - ліву, а Богдану - обличчя та кисті рук. Усі троє були направлені до Володимирецької лікарні.

За одну ніч пограбували три церкви

У селі Новий Корець Корецького району зловмисники, зірвавши віконні грати в церкві Косьми-Деміона Київського патріархату, викрали дві ікони і Євангеліє. Збиток склав 500 гривень. Попрацювали невідомі і в Балашівці Березнівського району. Зламавши навісний замок на церкві Івана Богослова, вони викрали ікони “Пресвятої Богородиці”, “Христа-Рятівника”, та “Успіння Пресвятої Богородиці”, три хрести з білого металу і чашу. П’ять хрестів і “Дарохранительницю” винесли вночі зі Свято-Михайлівської церкви, що в селі Мирне Костопільського району.

25.05.2006За даними ЦЗГ УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2006p. 
На головну сторінку