Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №241 від 25.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Про це

Секс буває різним

Кожна людина має свій стиль в усьому: як в одязі, так і в коханні. Існують також і різні стилі сексуальної поведінки. Але якщо ми займаємося любов’ю завжди за одним і тим же сценарієм, то просто обділяємо й обманюємо себе і свого чоловіка. Зрештою, це просто набридає! І якщо ви втомилися від рутини, спробуйте займатися коханням “по-іншому”. Можливо, вам не вистачає саме елементу новизни і несподіванки для того, щоб урізноманітити ваше сексуальне життя. Існують такі види сексуальної поведінки:

Пристрасний

Вважається, що пристрасний секс повинен бути похітливим, егоїстичним і швидким - “Давай прямо зараз!”, але він також демонструє чоловіку, що жінка насолоджується сексом заради самого сексу. Крім того, несподіваний секс додасть вам відчуття спонтанності. При жагучому і швидкому сексі більшість людей почувають себе умілими і впевненими у собі коханцями. Але, збираючись зайнятися швидким сексом, пам’ятайте, що ви заздалегідь повинні бути достатньою мірою збуджені, щоб ваше бажання виглядало природно.

Одухотворений

Коли партнери лягають у постіль, вдячні долі просто за те, що вони є один у одного, то відчувають певне духовне пробудження, або відродження.

Такий вид сексу приносить парі велике задоволення, але підтримувати одухотвореність щодня або створювати її “з нічого” досить важко. Один із способів вирішення цієї проблеми - бути відкритим для всього, що тебе оточує, помічати найменші прояви кохання і турботи з боку партнера, відчувати зі своїм партнером особливий зв’язок, не обов’язково сексуальний.

Грайливий

Секс зовсім не обов’язково повинен завжди бути Важливою і Серйозною Подією. Він може стати також забавним, легким, з елементами гри. Багато пар ставляться до життя з легкістю і займаються сексом винятково задля розваги. Ви повинні з гумором сприймати певні несподіванки: наприклад, якщо вас раптом перервали або нога одного з партнерів заплуталася в простирадлі. Треба також уміти добродушно дражнити один одного.

Ніжний

Ніжний секс є протилежністю пристрасного, і саме тому, що він - повільний і м’який, супроводжується легкими дотиками. Не завадять також і еротичний масаж, використання ароматичних речовин або великої кількості грайливих поцілунків. Ніжний секс, до того ж, - гарний спосіб примирення після сварки.

Агресивний

Агресивний секс може стати прекрасним афродизіаком для люблячих і рівноправних у житті партнерів. Наприклад, якщо ви сердиті один на одного, секс може бути містком до повернення колишніх стосунків. Емоційно агресивний секс чимось нагадує жагучий. Багато чоловіків вважають також, що жінки особливо гарні, коли розгнівані: коли їхні очі виблискують, а щоки горять.

Фантазійний

Готові завестися на повну котушку? Хочете “крутих” змін і граничної новизни в сексі? Тоді постарайтеся втілити в життя свої сексуальні фантазії. Якщо вашому чоловіку приївся образ добропорядної і турботливої дружини, ви можете стати для нього “поганим дівчиськом”. Контраст між вами в реальності і цим вигаданим образом змусить його відчувати, що він чинить щось заборонене, а це збуджує більшість чоловіків.

25.05.2006Марина АЛЬ-РАБАКИ



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2006p. 
На головну сторінку