Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №242 від 01.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Волейбольний сезон у розпалі

Найкращими у шостому чемпіонаті міста з пляжного волейболу, що традиційно проходив 27-28 травня на майданчику стадіону “Хімік”, стали жіноча команда “Альфа” (Біла Криниця) та чоловіча - “Реноме” (Рівне).

На цьому волейбольний сезон зовсім не завершився. Вже у червні у нашому місті розпочнуться Літні ігри молоді Рівненщини. 5-6 червня зіграють жіночі колективи, а 12-13 червня - чоловічі.

»Західний Вогонь»

у Сумах

Чемпіонат України з бейсболу серед команд вищої ліги дивізіону “Б” стартував 16-18 травня у Сумах.

Вдало розпочала турнір рівненська команда “Західний Вогонь”, яка, вигравши усі шість поєдинків першого туру, посідає перше місце у турнірній таблиці. Найближчий її переслідувач - команда “Ворони” із міста Суми.

Найкращими серед наших бейсболістів стали Ігор Литвинчук та Микола Ляхович.

За перемогою- поразка

Рівненський “Верес” продовжує “дивувати” своїх фанів. Не встигли уболівальники команди як слід навтішатися з перемоги улюбленців над лідером другої ліги чемпіонату України - “Десною” - 2:0, як наші футболісти знову програли.

Івано-франківський “Факел” на своєму полі завдав нищівної поразки “Вересу” з рахунком 5:0, причому перший м’яч рівняни забили у власні ворота.

Господарі володіли повною ігровою ініціативою, і згодом у ворота нашого голкіпера влетіло ще чотири м’ячі.

Гру 27-го туру “Верес” проведе третього червня в Рівному проти “Динамо-3”.

Ліщук - чемпіон України

Вихованець рівненського баскетболу, екс-гравець “Пульсару” Сергій Ліщук став чемпіоном України у складі Маріупольського “Азовмашу”.

Четвертий матч фіналу між командами БК “Київ” та “Азовмаш” завершився перемогою азовців - 88:75, рахунок у серії - 3:1 і Україна дізналася ім’я нового баскетбольного чемпіона.

Сергій доклав чималих зусиль для перемоги свого клубу і став одним із найкращих гравців фінального матчу у складах обох команд.

01.06.2006Підготував Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2006p. 
На головну сторінку