Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №242 від 01.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Очевидне-неймовірне

Не гнівіть Господа - він усе бачить!

Кажуть, що богохульствувати, себто гнівити Бога, не можна, - він все чує і бачить. І доказом тому є загадкова історія, яка трапилася з моїми батьками.

Якось одного вечора мама, приїхавши з Почаєва - святого місця, куди їдуть віруючі і не тільки, аби полегшити душу та скинути тягар гріхів - ділилася враженнями з татом, який дотримується матеріалістичних поглядів. Звісно, ті, хто був у Почаєві, пам’ятають про біснуватих, із яких виходить нечиста сила, і вони в безтямі починають гавкати, кричати і навіть кукурікати. Саме про це йшлося, коли батько, не витримавши, іронічно зауважив:

- Та, дурня! То просто масовий психоз якийсь, от і все!

Саме в ту мить на вулиці вдарив грім, а в кімнаті, де були батьки, просто між ними несподівано щось зблиснуло та “розірвалося”. Мене на ту мить поряд не було, проте, за їхніми словами, перелякалися вони не на жарт.

- Отакої! Та це ж розряд у 15 тисяч вольт!!! - вигукнув батько, який все життя пропрацював інженером, тож на цих речах розуміється.

Звісно, скептики зауважать, що то всього-на-всього могла би бути кульова блискавка, яка “залетіла” з кватирки. Втім, всі вікна та двері були зачинені. Після того випадку батько намагається більш уважніше добирати слова, - хтозна, у що виллється наступного разу його непоміркованість...

01.06.2006Адам ЮРЧИК



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2006p. 
На головну сторінку