Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №242 від 01.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Інформбюро ВДСО

І випити, і закусити, і »на халяву»

Розмаїття алкогольних напоїв та наїдків у магазині “Вопак-1”, що на вулиці Кіквідзе, певно, затьмарило розум Сергію Д. Лише так можна пояснити його наміри поцупити вищезгадану продукцію серед білого дня. Однак, уже за кілька хвилин після того, як спрацював сигнал “Тривога”, чоловіка затримали міліціонери з міськвідділу ВДСО.

Погуляли гарячі хлопці

Щось не поділили два українці та поляк під час приємного дозвілля в місцевому нічному клубі. Алкоголь вмить перетворив ввічливих молодиків на агресивних і невдоволених. Адже горілки завжди багато не буває, а тут лише друга година ночі, навколо гарні дівчата, і тільки офіціант робить зауваження щодо поведінки. Віковічна ненависть між козаками та панами об’єдналась у вічну дружбу, й хлопці пішли з’ясовувати стосунки з охоронцями. На щастя, працівники закладу вчасно повідомили про неприємний інцидент міський відділок ВДСО. Його працівники швидко втихомирили гарячих хлопців.

Вкрали, випили -

у в’язницю

Якщо красти, то гуртом. Так легше, і втекти можна. Певно, так думали п’ятеро двадцятирічних хлопців, які намагалися поцупити в одному із супермаркетів алкогольні напої та продукти харчування о пів на третю ночі. Однак охоронець магазину, як то кажуть, зловив їх на гарячому. Крадії не вигадали нічого кращого, ніж улаштувати бійку з охоронцем просто в магазині. »Пов’язати» знахабнілих молодиків вже зуміли міліціонери міськвідділу ВДСО.

П’яні »розборки»

по-нашому

Не можуть щирі українці пити тихо. Лишень алкоголь розчиняється в крові, як вона починає бурлити, заливати очі й перетворює людину на прототип американського супермена. Таким людям вже ніщо не страшне. П’ятеро чоловіків, зазнавши руйнівної сили алкогольних напоїв, вирішили з’ясувати стосунки в одному з місцевих кафе. Добре, що у приміщенні постійно знаходиться охоронець ЗЦО “Варта” Рівненського МВДСО, який і припинив “їхню акцію”.

Телефон “гарячої лінії”: 8-800-50-222-00 (безкоштовний).

01.06.2006За повідомленням відділу ДСО при УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2006p. 
На головну сторінку