Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №585 від 10.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Михайло Кривко - новий голова Рівненської обласної федерації футболу

Близько сотні делегатів з усіх куточків Рівненської області зібралися у Рівному в актовому залі Будинку профспілок, щоб обрати голову обласної федерації футболу. Попередній голова федерації Володимир Поліщук вирішив відмовитися від боротьби за це крісло, відтак на день голосування залишилося тільки двоє кандидатів - голова Рівненської міської федерації Валерій Гладков та перший заступник голови обласної ради Михайло Кривко.

Розпочали 11 звітно-виборчу конференцію обласної федерації футболу з прийняття нових колективних членів, якими стали обласна асоціація футзалу, Костопільський ліцей-інтернат, футбольні клуби “Малинськ”, “Калина” (Бугрин), “Надія” (Рівне) та “Джокер” (Дубно).

Після чого голова обласної федерації футболу Володимир ПОЛІЩУК (на посаді 2001-2012 рр.) прозвітував за чотири останні роки роботи, зупинившись зокрема і на питаннях фінансування: “Практично всі голови районних і міських федерацій працюють на громадських засадах, немає приміщень, засобів зв’язку, угод із відділами фізичної культури і спорту, районних і міських адміністрацій”. Серед не менш нагальних проблем - відсутність в області команди майстрів, належного стадіону та тренувальних баз.

Проте це не єдине, до чого столичні чиновники мають претензії, про що у своїй промові згадав віце-президент ФФУ Володимир МАЛИНОВСЬКИЙ: “Не достатньо уваги приділяли розвитку дитячого, юнацького, студентського, ветеранського футболу. І тому основні вимоги зараз - розвиток цих напрямків. Кожний район повинен мати свою команду у першій лізі області, в другій, у ДЮФЛ”.

Перед самим голосуванням голова Рівненської міської федерації Валерій Гладков зняв свою кандидатуру на користь опонента пояснивши свій крок делегатам: “Михайло Кривко - людина від влади. Я думаю, що якщо навіть наша влада за 4 роки не зможе зробити команду професіоналів і стадіон - то це взагалі неможливо”.

Тому керівника обласної федерації футболу обирали на безальтернативній основі і Михайло Кривко отримав стовідсоткову підтримку делегатів.

Новообраний голова обласної федерації футболу Михайло КРИВКО: “Ми мусимо створити команду. Але не просто запросити футболістів, які б захищали честь Рівненщини, а виховати їх. У нас для цього є все. Необхідно розробити програму розвитку футболу. І задіяти у цьому і місцеве самоврядування, і обласну, і районні адміністрації”.

Допомагатиме у вирішенні цих та інших проблем Михайлу Кривку все той же Володимир Поліщук, якого під час таємного голосування обрали першим заступником. У боротьбі за цю посаду Володимир Петрович випередив у боротьбі за цю посаду Валерія Криницького. Іншими заступниками стали Олег Кучер та Ярослав Коломис. Окрім того, делегати ще обрали 20 членів виконкому.

10.01.2013Юрій РАЧКОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 10.01.2013p. 
На головну сторінку