Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №242 від 01.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конфлікт

Політика замість медицини

Члени постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства на черговому засіданні не змогли обрати заступника голови і секретаря комісії.

Між Мирославом Семанівим і головою комісії Вірою Кобилянською розгорілися “поетичні” пристрасті. Головний лікар обласної лікарні заявив, що головою комісії повинна бути компетентна людина. Оскільки представники УНП пані Кобилянську такою не вважають, вони висловили їй недовіру. Віра Григорівна, в свою чергу, заявила уенпівцям, що, навіть, якщо вона й не очолюватиме медичну комісію, то все одно залишиться там працювати… І тоді жодної копійки з управління охорони здоров’я вони не отримають. Втім, засідання комісії взагалі не відбулося. Депутати обласної ради навіть не прийняли порядок денний за основу. А це унеможливило подальшу роботу зібрання.

Перший заступник голови облради Валентин Королюк заявив кореспонденту “РР”, що це був свідомий зрив засідання комісії представниками УНП: Мирославом Семанівим і Георгієм Лебедюком. У подальшому, на його думку, ці два депутати можуть і не брати участі в засіданнях постійної комісії, бо їх робота носитиме деструктивний характер. Наступне засідання комісії відбудеться через тиждень.

До речі, значно краще попрацювали того дня члени постійної комісії з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції. Депутати обрали заступником голови Петра Середюка, а секретарем комісії - Ерну Ананіївну Шевчук. До цього сформували керівний склад іще семи комісій. Постійна комісія обласної ради з правових питань, гласності, депутатської діяльності, етики та регламенту: заступник - Віктор Данилов, секретар - Валерій Богуцький, заступники голови з питань бюджету, фінансів та податків відповідно Олег Гуц і Анатолій Озімковський, з економічних питань та комунальної власності - Степан Павлюк і Олег Хомич, з питань екології, природокористування, ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи - Станіслав Савінський та Володимир Боярчук, з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту - заступник Анатолій Дем’янчук, секретар - Тарас Максименко, з питань духовності, культури та соціальної політики - Галина Кульчинська та Ігор Воляник, з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій - Юрій Гульчук і Юрій Бойко.

01.06.2006Юлія БОНДЮЧНА



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2006p. 
На головну сторінку