Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №591 від 21.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Одні з кращих

У рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна три проекти Рівненського міськвиконкому здобули перемогу в конкурсі Євросоюзу.

Зокрема, йдеться про проект “Інвестиції в культуру. Системні дії в культурних заходах”, на який мають виділити 160 тисяч євро. За ці гроші у Рівному обіцяють сформувати Раду культурної співпраці транскордонного простору, а також обладнати в місцевих установах культури медіалабораторії, закупити музичні інструменти, елементи освітлення та озвучення, організувати цикл майстер-класів. Інший проект - вартістю 330 тисяч євро - передбачає створення передумов співпраці між громадами Рівного та Любліна. За 380 тисяч євро, саме стільки виділять на третій проект, Рівненський міськвиконком розвиватиме малий та середній бізнес.

Дорогу обслуговуватиме “Белфорт-Системс”

Саме з цією фірмою, за результатами тендеру, служба автомобільних доріг уклала угоду.

Отож, вищезазначена фірма обслуговуватиме системи метеоспостереження на автодорозі “Київ-Чоп”. Вартість угоди склала 1 млн. 930 тис. грн.

Загалом підрядник повинен забезпечувати технічне обслуговування 11 систем метеоспостереження, системи відеоспостереження та табло.

Мистецтво через Інтернет

Художники Рівного створили два нових мистецьких сайти. Отож, на веб-ресурсі “Рівне артистичне” можна дізнатися інформацію про найближчі виставки та місцевих художників.

А також там виставлені доробки художників, які можна й одразу придбати.

Портал орієнтується на молодь, яка активно користується Інтернетом та цікавиться сучасним мистецтвом. Також у розробці перебуває інший ресурс, що має на меті об’єднати членів обласної спілки художників.

Боржники “Рівнетеплоенерго”

Серед боржників підприємства “Рівнетеплоенерго” лідирує “Рівненська друкарня”. Остання має борг у понад 368 тисяч гривень. Окрім друкарні, в п’ятірку найбільших боржників увійшли також “Рівнебуд” - 186 тисяч гривень боргу, компанія “Промагроінвест” - понад 55 тисяч гривень, ЖКП “Галицьке” - 44 тисячі та “Рівнетурист” - 43 тисячі.

Варто зазначити, що “Рівнетурист” вже уклав договір реструктуризації заборгованості, а з решти борги стягує державна виконавча служба, - повідомляють з “Рівнетеплоенерго”.

Стаємо бізнесменами

Як відкрити успішний бізнес, навчали у Рівненському міському центрі зайнятості.

Учасники могли отримати відповіді на запитання і своєрідну допомогу фахівців Податкової інспекції, Пенсійного фонду та інших структур під час спеціальних семінарів.

Лише торік 66 безробітних розпочали власну справу, - звітує центр зайнятості. Окрім теоретичної підготовки, сміливці ще й отримали грошову допомогу. Загальна сума одноразових виплат становила 680 тисяч гривень.

21.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2013p. 
На головну сторінку