Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №591 від 21.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конкурс

Три покоління науковців під одним дахом…

Так, традиційно у лютому, Рівненська Мала академія наук учнівської молоді провела ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України.

У Національному університеті водного господарства та природокористування зібралися юні дослідники, провідні науковці та викладачі області для визначення найкращих робіт.

Провідні науковці привітали учасників заходу та відзначили їх успіхи.

Зокрема, доктор економічних наук Світлана ЛЕВИЦЬКА зазанчила, що рівень виконання робіт учнів набагато вищий, ніж у попередні роки.

Начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Григорій ТАРГОНСЬКИЙ побажав конкурсантам гарного настрою, удачі, а членам журі об’єктивності.

Олександр Андрєєв, директор РМАНУМ, зауважив, що попереду ІІ етап для цьогорічних переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту, і вони мають достойно представити Рівненську Малу академію наук учнівської молоді на вищому рівні.

Три покоління науковців зібралися задля того, аби перші - юні науковці - мали змогу показати свої досягнення, другі - вболівати за своїх підопічних, а треті - метри своєї справи - оцінити і тих, й інших та визначити, зрештою, найкращих.

У результаті на конкурсі працювали понад 160 науковців і серед 823 науково-дослідницьких робіт у 12 секціях, представлених юними манівцями на конкурс-захист, журі обрали найдостойніші зі змістовно презентованими, ґрунтовними науковими дослідженнями та новизною.

21.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2013p. 
На головну сторінку