Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №591 від 21.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство

Задушив дружину паском від халату

Тривожне повідомлення надійшло 13 лютого до чергової частини Березнівського райвідділу міліції. У ньому йшлося, що 36-річний житель Березного позбавив життя свою дружину. Знаряддям для вбивства став пасок від халату. Уже при виїзді на місце події правоохоронці на порозі райвідділу міліції зустріли чоловіка, який прийшов, аби зізнатися у вчиненому.

Вадим та Людмила одружилися шість років тому, однак спільне життя ніяк не складалося, оскільки обоє любили заглянути до чарки. Чоловік часто скаржився, що дружина йому зраджує. Тому, можливо, між подружжям виникали суперечки та бійки. Торік подружжя за неналежну увагу до виховання двох діточок було позбавлено батьківських обов’язків. За їх виховання взялася бабуся. І якщо Вадим навідувався до дітей, то рідна матір життям кровиночок не цікавилася зовсім.

Тринадцятого лютого в другій половині дня між подружжям виникла сварка через ревнощі з боку чоловіка. Вона то і стала для Людмили останньою в житті. Чоловік накинув на шию дружини пасок від халату та задушив її. Після цього про все розповів батькам, та пішов до міліції.

- Причина смерті 34-річної березнівчанки - механічна асфіксія внаслідок здавлення шиї, - коментує начальник Березнівського РВ УМВС Олександр ТАРГОНІЙ. - Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Дії чоловіка кваліфікуються за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Наразі він затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Березнівського районного відділу міліції.

21.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2013p. 
На головну сторінку