Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №592 від 28.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Від “Батьківщини” Прокопчук

Юрія Прокопчука міська організація ВО “Батьківщина” висунула кандидатом у депутати до обласної ради.

Варто нагадати, що він є головою Рівненської обласної організації ВО “Батьківщина” та обирався до Верховної Ради України 6-го скликання. Змагатиметься Юрій Прокопчук за місце, яке у Рівненській обласній раді звільнив Олег Осуховський.

Дитячий КВН

У Рівному буде дитячий КВН. Перші ігри відбудуться у березні. До Європи на фестиваль Західно-європейської Ліги КВН від Рівненщини поїде не лише доросла збірна, а й дитяча команда “Інша ліга”. Окрім того, у березні на Рівненщині стартує обласний фестиваль дитячих команд КВН. Участь зможуть взяти дитячі команди з усіх районів.

Перехід на літній час таки відбудеться

Саме в ніч з 30 на 31 березня відбудеться вже традиційний для жителів України перехід на літній час.

Про це йдеться в повідомленні Прем’єр-міністра України Миколи Азарова на просторах його офіційної сторінки в соціальній мережі Facebook. За словами чиновника, жодних питань або спорів щодо цього питання не виникало. Крім того, підкреслює Азаров, питання переходу на літній час абсолютно неактуальне для нашої країни.

Житло буде

Інспекція Державного архітектурно-будівельного контролю області зареєструвала декларацію про початок будівельних робіт зі зведення нового будинку. Тож на вулиці Мельника, 18-А скоро розпочнеться будівництво будинку на 135 квартир.

Окрім цього, варто наголосити, що так і не завершене будівництво житлового комплексу “Золота підкова” та багатоповерхівки на вулиці Гагаріна, 4.

Продукти підуть у ціні

У Кабміні вирішили прийняти постанову про звільнення від державного регулювання цін цілого ряду продуктів.

У цьому списку чимало соціальних видів. Тож продукти подорожчають, кажуть експерти. Зокрема, у списку харчів, які підуть у вільне плавання в ціновому морі торгівлі - яловичина, свинина, філе м’яса птиці, ковбасні вироби, яйця та олія. Вищезазначений документ вже пройшов узгодження у відповідних міністерствах та відомствах і в найближчий час буде поданий на розгляд уряду.

“Найрозумніший”

Всеукраїнський телеканал “Україна” розпочинає нове масштабне шоу “Найрозумніший”, в якому візьмуть участь і рівняни.

До участі у телешоу запрошуються усі школярі. Вони мають пройти телефонну та особисту співбесіду. Діти ж, які успішно впораються з усіма завданнями, спробують свої сили вже безпосередньо у грі.

Ігровий цикл складається з 13 ігор: 8 відбіркових, 4 півфінали і фінал. У результаті циклу будуть визначені 12 кращих гравців ліги, один з яких у фіналі стане чемпіоном клубу. Переможець ліги отримає традиційний приз ерудит-шоу - “Золотого Сурка”.

28.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 28.02.2013p. 
На головну сторінку