Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №592 від 28.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Візит

Грищенко оцінив онкологічний

Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко протягом двох днів перебував з робочою поїздкою на Рівненщині.

Він ознайомився з роботою Національного університету “Острозька академія”, де поспілкувався з професорсько-викладацьким складом та студентами, провівши для них лекцію. Також Костянтин Грищенко побував у бібліотеці закладу, в університетській церкві, оглянув унікальний іконопис, рідкісний архів, картинну галерею.

Окрім цього, поспілкувався з професорсько-викладацьким складом Національного університету водного господарства та природокористування.

Також він ознайомився з роботою Центру променевої терапії обласного комунального закладу “Рівненський обласний онкологічний диспансер”.

Віце-прем’єр побував у Рівненському обласному онкологічному диспансері. За його словами, це яскравий приклад для інших, оскільки тут використовують сучасне високотехнологічне обладнання, і таким чином лікують хворих на рак за новим методом, який практикують у кращих світових клініках.

Костянтину Грищенку також презентували перспективи розвитку Центру променевої терапії. Зокрема, у закладі встановлять другий потужний лінійний прискорювач, придбаний за кошти цільової субвенції з державного бюджету. Це дозволить лікувати вдвічі більше пацієнтів. Також урядовець ознайомився з роботою нововідкритого блоку палат спільного перебування матері та дитини. Вже на сьогодні курс променевої терапії тут пройшли більше трьох десятків маленьких пацієнтів. Нині ж перебуває шестеро дітей. Для них посадовець вручив подарунки та побажав швидкого одужання.

28.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 28.02.2013p. 
На головну сторінку