Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №592 від 28.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Віртуальне знайомство закінчилося на лаві підсудних

У сучасному суспільстві все більш поширеною альтернативою реальному знайомству стає знайомство віртуальне, яке вже давно стало можливим завдяки впровадженню в життя Інтернету.

Кохання, дружба, спілкування завдяки всесвітній мережі - добре це чи погано? Ніхто однозначно не дасть відповіді на це запитання. Можна лише зробити певні висновки, спираючись на свій власний досвід, або ж на досвід подібного спілкування друзів чи знайомих. Та однозначно позитив буде, якщо кохання, дружба і спілкування є щирими й, принаймні, не розбили чиєсь серце, не зневірили людську душу, не затьмарили розум.

Безумовно, підводних каменів при знайомстві в Інтернеті існує чимало, але й не можна заперечувати той факт, що багато щасливих подружніх пар і спілок однодумців утворилося саме після таких знайомств. Адже в реальному житті також можна зустріти шахрая, афериста, або просто розчаруватися в людині з часом.

Про вірного, надійного друга мріяла і 24-річна радивилівчанка Тетяна, котра познайомилася із 28-річним росіянином Артемом через всесвітню мережу Інтернет. Незабаром дружні стосунки молодих людей переросли у більш глибокі почуття, і Тетяна неодноразово запрошувала хлопця до себе у гості, а останній візит до подруги затягнувся у парубка навіть на два місяці. Та батько дівчини не погоджувався з вибором доньки і майже одразу з приїздом хлопця у них склалися неприязні стосунки. І не даремно.

З часом батьки Тетяни стали помічати зникнення чималих сум грошей з їх помешкання та звернулися по допомогу до правоохоронців. Поспілкувавшись з кожним мешканцем будинку, начальник карного розшуку Олександр Конюший та начальник сектору дільничних інспекторів міліції Олександр Пянтковський встановили особу крадія. Ним, на диво дівчини, виявився Артем. Як з’ясувалося, хлопець потайки витягнув зі схованки батьків коханої 2000 гривень. Підозрюваний розповів, що після кожної крадіжки грошей він перевертав речі в будинку, імітуючи скоєння злочину сторонніми особами.

- Відносно Артема було відкрито кримінальне провадження за ч.1 та 2 ст.185 Кримінального кодексу України (“Крадіжка”), - повідомив начальник Радивилівського РВ Віталій КЕДА. - Нещодавно районний суд призначив йому покарання у вигляді трьох місяців арешту. Наразі парубок перебуває у слідчому ізоляторі м.Рівне та має право оскаржити прийняте судове рішення у встановлений законом термін.

Тож міліція просить усіх, хто прагне віртуальних знайомств, бути обачнішими і розумнішими, щоб не зазнати в подальшому розчарування.

28.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 28.02.2013p. 
На головну сторінку