Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №243 від 08.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Nota bene

За спожиту електроенергію повертатимуть гроші

ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” повідомляє, що споживачам, на яких поширюється Закон України “Про соціальний статус дітей війни”, пільга за спожиту електричну енергію буде надана з 1 січня 2006 року, незалежно від дати подачі споживачем-пільговиком документів (за умови, якщо споживач звернеться із заявою до кінця поточного року). За попередніми даними, в Рівненській області статус “Дитина війни” отримала близько 131 тисяча громадян. Компанія просить, щоб пільговики, по можливості, не зверталися всі одночасно до абонентських служб, оскільки це погіршує ефективність роботи їх працівників.

Для оформлення даної пільги необхідно звернутися в абонентський відділ РЕМ (району електричних мереж), що Вас обслуговує, написати заяву та подати такі документи:

1. Копію пенсійного посвідчення з відміткою Управління соціального захисту про те, що пільговик дійсно має статус “Дитина війни”.

2. Копію ідентифікаційного коду.

3. Копію паспорта (стор. 1, 2, 11).

4. Квитанції про оплату за спожиту електроенергію (для проведення звірки та перерахунку).

Пільга передбачає 25-відсоткову знижку при оплаті за спожиту електроенергію в межах 75 кВт год. на сім’ю з однієї-двох осіб на місяць. Згідно Закону України “Про соціальний статус дітей війни”, пільга не поширюється на членів сім’ї пільговика.

Також, якщо сім’я складається з двох осіб, які мають статус “Дитина війни”, пільга надається лише одному з них.

З метою зняття соціальної напруги та економії Вашого часу, адміністрація ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” запевняє, що пільга стосовно оплати спожитої електричної енергії буде надана кожному пільговику відповідно до чинного законодавства України.

08.06.2006Адміністрація ЗАТ “Ей-І-Ес Рівненерго”



Рівне-Ракурс №10 від 08.06.2006p. 
На головну сторінку