Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №594 від 14.03.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Волейбол

Попереду ще два тури регулярного чемпіонату

12 тур. 10-11 березня. “Орбіта-ЗТМК-ЗНУ” - “Кряж-Медуніверситет” - 3:0 і 3:0, “Хімік” - “Керкінітіда” - 3:0 і 3:0, “Континіум-Волинь-Університет” - “Галичанка-ТНЕУ” - 3:0 і 3:0, “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” - “Сєвєродончанка” - 0:3 і 0:3.

Волейболістки рівненської “Регіни” не змогли виграти бодай партію у двоматчевому протистоянні із “Сєвєродончанкою”. Бронзові призерки суперліги двічі виграли по 3:0. Проте, наставник рівнянок сподівається, що ці поразки підуть на користь. Адже головні матчі сезону у “Регіни” ще попереду.

У нинішньому сезоні “Регіна” та “Сєвєродончанка” мають різні завдання. Для рівнянок головне зберегти прописку в суперлізі. Дівчата ж з Луганщини на цьому етапі прагнуть потрапити до квартету найкращих, щоб потім поборотися за медалі.

У недільній грі в рівнянок ще були якісь шанси зачепитися бодай за партію (друга партія - 23:25), то у понеділок “Регіна” програла без варіантів. Поразки від “Сєвєродончанки” вкотре продемонстрували волейболісткам “Регіни” їх слабкі сторони. У звітних іграх не змогла допомогти “Регіні” Віра Козак. За словами рівненського наставника, вона дуже хотіла зіграти проти команди, яку тренує її брат, але завадила травма. Проте Валерій Пархоменко вірить, що найдосвідченіша волейболістка команди оговтається до фінального етапу, на якому доведеться відстоювати право виступати серед еліти.

Головний тренер команди “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” Валерій ПАРХОМЕНКО: “Перший тур - в Тернополі чи Євпаторії і ще один тур там же. І після цього буде зрозуміло, хто вилетить з суперліги, а хто посяде сьоме місце і гратиме з другою командою вищої ліги за збереження прописки”.

Проте вирішальні ігри розпочнуться всередині квітня, а до того “Регіна” має провести ще два тури першого етапу. Окрім того, Валерій Пархоменко повідомив, що перед фінальним етапом його команда планує посилитися досвідченим гравцем. Щоправда, ім’я претендента на місце у складі не назвав.

У 13 турі 23-24 березня “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” гратиме в Запоріжжі з “Орбітою-ЗТМК-ЗНУ”.

14.03.2013Юрій РАЧКОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 14.03.2013p. 
На головну сторінку