Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №243 від 08.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

І знову суїцид...

Двадцятирічний рівнянин намагався покінчити з життям, випивши 10 мл хімічного розчину. З діагнозом “отруєння” його доставили до міської лікарні.

Через наркотики - знову до в’язниці

На прикордонному переході Невель-Прикладники Зарічненського району, в автобусі, який прямував за маршрутом Рівне-Пінськ, затримали 24-річного жителя Республіки Білорусь. Раніше судимий за контрабанду, чоловік взявся за старе: він перевозив у контейнері екстракційний опій. Проти підозрюваного порушили кримінальну справу. Наразі тривають слідчо-оперативні дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до цього злочинного промислу.

Створив нарколабораторію

у квартирі бабусі

У помешканні 80-річної жительки Рівненської області було виявлено наркотичну лабораторію. Підзаробити на наркотиках вирішив 27-річний рівнянин, який тимчасово проживав у її квартирі. За допомогою медичного обладнання він виготовляв наркотичний засіб “Первитин”.

Телевізор спричинив смерть

Днями, у квартирі 31-річного чоловіка, який проживає на проспекті Миру, зайнявся телевізор. Причини займання невідомі. Потерпілий з діагнозом “отруєння чадним газом та продуктами горіння”, потрапив до обласної лікарні.

Збували підроблену горілку

четверо жителів міста Рівного та області. Вони постачали на місцевий ринок спиртну “продукцію” власного виробництва. Один із учасників кримінального квартету постачав спирт та акцизні марки, інший - зберігав їх за місцем свого проживання, третій - виготовляв горілку. Підроблене спиртне збувалося через торгові точки Рівного, власником яких був один із спільників цієї групи. Під час обшуку, у чоловіків вилучено 2206 пляшок горілки, 210 літрів горілки у каністрах, 850 літрів спирту, 4000 марок акцизного збору, обладнання для виготовлення горілки, а також 3170 гривень. Чотирьох підозрюваних уже затримали. Проти них порушено кримінальну справу.

08.06.2006За повідомленням ЦГЗ УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 08.06.2006p. 
На головну сторінку