Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №597 від 04.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Мельник очолив міліцію

Правоохоронці Рівного отримали нового керівника - підполковника міліції Олександра Мельника.

Раніше він працював начальником рівненського райвідділу міліції. 1 квітня нового керівника підлеглим представив головний правоохоронець області Василь Лазутко.

Нагадаймо, що попереднім керівником Рівненського міськвідділу був Петро Єзгор, який пішов на пенсію.

“Феєрія-ленд”

Дітлахи Рівного можуть стати героями улюблених казок та кінофільмів. Це стало можливо у рамках проекту “Феєрія-ленд”. Діти мають можливість фотографуватися в образах казкових персонажів. Участь у конкурсі беруть всі бажаючі віком від 3-х до 15-ти років. Визначатимуть переможців Інтернет-голосуванням.

Зарплата зростає

2801 гривня - саме така середня зарплата штатного працівника була зафіксована на Рівненщині в лютому.

За інформацією Головного управління статистики, найбільше заробляють на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря. Найменше - працівники соціальної сфери. Так, медики і соцпрацівники отримують у середньому 1962 грн. на місяць, трохи більше, 2077 грн. - фахівці галузі мистецтва, спорту, розваг та відпочинку, в освітян середня зарплата у лютому становила 2312 грн. І аж на тисячу менше середньообласного рівня отримують працівники сільського господарства - 1801 гривню.

Хто замість Геми?

На черговому сесійному засіданні Рівнеради міський голова Володимир Хомко розповів, що досі не знайшов нікого на місце начальника управління житлово-комунального господарства.

- Скажу відверто, я пропонував двом людям, але вони, проаналізувавши ситуацію в комунальному господарстві міста, відмовилися. А взяти будь-кого на це місце не можу, бо потім мені самому доведеться за нього відповідати, - зазначив міський голова Володимир Хомко.

Чудотворний хрест

Минулої неділі Хрест з часткою Животворного древа Господнього представили у верхньому храмі Свято-Воскресенського кафедрального собору. До Рівного хрест привезли з чоловічого монастиря, що на Козацьких могилах, з нагоди 1025-ліття Хрещення Київської Русі.

Священики розповідають, що святиня з частиною хреста, на якому розіп’яли Ісуса Христа, дарує людям водночас духовне та тілесне зцілення. Усі охочі прикластися до реліквії зможуть у Свято-Воскресенському соборі до 6 квітня.

Економічний геній

Одинадцятикласник Віталій Павлюк переміг у Всеукраїнській економічній Олімпіаді та виграв 50 тисяч гривень на навчання.

Конкурс на знання економіки та банківської справи організував один із найбільших комерційних банків України. У режимі он-лайн знаннями мірялися 1200 школярів з усіх куточків України.

Однак рівненському генію вдалося всіх обійти та здобути перемогу.

04.04.2013



Рівне-Ракурс №10 від 04.04.2013p. 
На головну сторінку