Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №204 від 08.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Збив жінку й безслідно зник

5 вересня близько 22-ої години в обласному центрі на вулиці Січових Стрільців поблизу нерегульованого пішохідного переходу було смертельно травмовано 66-річну рівнянку Зою, яка переходила проїзну частину дороги справа наліво по ходу руху автомобіля. А водій невстановленого авто, який рухався в напрямку виїзду з міста, з місця пригоди зник.

У результаті наїзду жінка отримала політравму. Каретою швидкої допомоги її доставили в центральну міську лікарню Рівного. Проте, під час операції жінка померла.

У скоєні цієї ДТП підозрюється водій автомобіля марки “Мерседес” фіолетового кольору.

Всіх, хто володіє будь-якою

інформацією з приводу цієї ДТП, просимо повідомити у ВДАІ

міста Рівне за телефонами:

62-11-30, 29-25-13 або “02”

Смертельне лікування

Нещодавно в лікарню потрапив 52-річний чоловік, якого дружина намагалася вилікувати від алкоголізму народними методами. Жінка додавала коханому в їжу, за порадою бабки-знахарки, траву чемериці. Після чергової дози “ліків” чоловік мало не пішов на той світ.

Замість піти на біржу,

зібрався на той світ

Цими днями 31-річного рівнянина звільнили з роботи. Життя чоловіку стало немиле. Зневірившись у людях, у собі, він випив дві упаковки діазоліну, 10 таблеток цінаразіну й став чекати смерті. Втім, не вийшло, - медики врятували Олега П.

Машина вдарила

дитячу коляску

Виходячи на прогулянку з дев’ятимісячною дитиною на вулицю Степову міста Рівного, мама дівчинки навіть не підозрювала, як це може бути небезпечно. “Жигулі”, які в цей час виїжджали на дорогу, зачепили дитячу коляску. В результаті зіткнення дитина вилетіла з возика і впала на тротуар. Дівчинка отримала травму голови та грудної клітки.

Тайсон знову відкусив вухо

Собаці породи боксер, якого звали Тайсон, не сподобався чоловік, який похитуючись, ішов по вулиці Калнишевського обласного центру. Тварина збила чоловіка з ніг, покусала йому ноги і, як відомий боксер Тайсон, пошкодила нещасному вухо.

Хто я?

Нині в міській лікарні Рівного знаходиться чоловік років 25-ти з забоєм голови, який не пам’ятає ні свого імені, ні домашньої адреси. Розповідає тільки, що його силою потягнули за собою якісь люди, чимось поїли й били. За словами чоловіка, йому вдалося втекти від катів.

За повідомленням “Швидкої допомоги” підготувала Ольга ДОЛЯ

08.09.2005



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2005p. 
На головну сторінку