Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №598 від 11.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зимовий футбол

Меморіал пам’яті Володимира Шморгуна

“ОДЕК” поповнює колекцію трофеїв

Після перемоги у міському турнірі ФК “ОДЕК” став чемпіоном і обласного Меморіалу В.Шморгуна. Правда, фінальний вікенд видався не надто результативним. За чотири матчі вболівальники побачили лише чотири голи.

У першому півфіналі завдяки влучному пострілу Романа Савицького під завісу гри “ОДЕК” здобув мінімальну перемогу над “Гощею-АМАКО” і вийшов до фіналу. Другий фіналіст також визначився завдяки одному точному удару. Вадим Царьов задав тон поєдинку, відкривши рахунок уже на 23 секунді. Цього виявилося цілком достатньо для перемоги “Малинська” над рівненським “Соколом” і потрапляння до фіналу.

Заключного ігрового дня спочатку ФК “Гоща-АМАКО” виявився сильнішим за “Сокіл” і, здобувши перемогу - 2:0, виграв бронзові нагороди. У фіналі “ОДЕК” повторив успіх минулого тижня. У вирішальному поєдинку обласного турніру проти ФК “Малинськ” після нулів на табло в основний час, оржівці здобули перемогу у серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:1. Таким чином ФК “ОДЕК” (Оржів) до звання переможця Міського турніру пам’яті Володимира Шморгуна додав перше місце у Відкритому обласному турнірі з футболу 2013 року Меморіал В.Шморгуна на призи газети “Вільне слово”.

Організаторами змагань - Рівненською обласною федерацією футболу, було названо кращих гравців турніру, якими стали: воротар Павло Печинський з ФК “Малинськ”, захисник Тарас Гриб із “Сокола” (Рівне), півзахисник Володимир Хомончак з ФК “Гоща-АМАКО”, нападаючий Андрій Давидюк з “ОДЕКу”, а його партнер по команді Дмитро Улянчук визнаний кращим гравцем турніру.

11.04.2013Юрій РАЧКОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 11.04.2013p. 
На головну сторінку