Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №599 від 18.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Запрошуються всі бажаючі

Запрошуються всі бажаючі

До Всесвітнього дня авіації та космонавтики у Рівному місцевий авіаційно-спортивний клуб ТСОУ рекламував планерний та парашутний спорт.

На майдані Незалежності професійні спортсмени ділилися враженнями від стрибків та польотів на планерах, інструктори парашутного спорту навчали складати парашути і демонстрували три види парашутів: десантні, навчально-тренувальні та рятувальні для польотів. Серед перехожих, увагу яких привернула акція, знайшлися кілька бажаючих попрактикуватися в складанні парашутів.

У рівненському авіаційно-спортивному клубі ТСОУ бажаючі можуть навчатися і займатися парашутним і планерним спортом професійно, або виконати ознайомлювальний політ на планері з інструктором чи стрибок з парашутом. Окрім того, можна здійснити політ на місці другого пілота на літаках АН-2 або В-35. Клуб базується на аеродромі “Воронів” в однойменному селі Гощанського району, там є кафе, готель, а також місця для наметів та кемпінг.

Якщо є давня мрія та справжнє бажання, перебороти страх та зробити крок у повітря, обіцяють професійні спортсмени, вони допоможуть. Хто ж ще не впевнений, чи справді хоче освоїти планер або стрибнути із парашутом, організатори акції запрошують до себе. Правда, як вдалося дізнатися, безпосередньо стрибок з парашутом - задоволення не з дешевих, адже вартість підготовки бажаючих до стрибка та безпосередньо стрибок коштує 400 гривень. Проте хіба вартість коли-небудь зупиняла відчайдухів, ладних пережити справжній екстрим і відчути всі принади польоту?

18.04.2013Юрій РАЧКОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 18.04.2013p. 
На головну сторінку