Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №244 від 15.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У коридорах влади

Навіщо школі мультимедійний екран?..

Навіщо школі мультимедійний екран?..

Минулого вівторка відбулося перше засідання виконкому Рівненської міської ради в новому складі. Відкриваючи представницьке зібрання, - серед членів міськвиконкому цього разу немало представників крупних підприємницьких структур, - міський голова Віктор Чайка наголосив:

- Зібралися ми тут не заради політики, а щоб разом вирішувати проблеми Рівного.

А проблем, як упевнилися трохи згодом присутні, в обласному центрі вистачає. На часі - підготовка до зими, що означає суттєві вкладення в житлово-комунальну сферу. Має місце в Рівному і заборгованість із виплати зарплати. Потребує капітального ремонту поліклініка №1 центральної міської лікарні: на виконкомі вирішили виділити для цього 120 тисяч гривень. До Дня Незалежності в Рівному відкриється картинна галерея, - кошти для цього уже передбачено.

Погодилися члени виконкому, - після невеликої дискусії, - виділити 19 тисяч гривень на придбання мультимедійного екрана для освітньої галузі Рівного. Як наголосив при цьому начальник управління освіти Віталій НОВАК, впровадження інноваційних технологій у систему освіти вимагає час: дійшло до того, що більш забезпечені матеріально учні (що мають удома комп’ютер і доступ до Інтернету) допомагають своїм вчителям проводити уроки!.. А ще Рівне потребує сценічного обладнання для проведення концертів та численних фестивалів, і, якби знайшлася підприємлива людина, котра б уклала в це кошти, то у програші, завірила заступник міського голови Світлана БОГАТИРЧУК-КРИВКО, вона б не залишилася. Перелік питань, які розглядалися на засіданні виконкому, був досить широким, отож, нові його члени пройшли своєрідне випробування, засідаючи до пізнього вечора…

15.06.2006Лариса БОЯРЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 15.06.2006p. 
На головну сторінку