Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №600 від 25.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Для маленьких здолбунівчан стартували “Грайлики”

Для маленьких здолбунівчан стартували “Грайлики”

У Будинку культури цементників м.Здолбунів відкрилася студія “Грайлики” для дітей до 6 років. Презентація відбулася у суботу, 13 квітня. Під час зустрічі діти та батьки змогли поспілкуватися з викладачами, які працюватимуть у студії.

Також на презентації на дітей чекали сюрпризи: крім кольорових кульок та цукерок, малята зустрілися з казкотерапевтом з Києва, Катериною Єгорушкіною, яка розповіла та показала малечі дві свої нові книжки, а також під музику до своїх творів разом з дітками та їх батьками пофантазувала на папері за допомогою кольорових олівців та фломастерів. На закінчення дітей запросили залишити на пам’ять кольорові відбитки своїх долоньок на стіні класного приміщення Дитячої студії.

Заняття розпочалися у середу, 17 квітня, проте, й досі до адміністрації та викладачів БКЦ звертаються зацікавлені батьки, бажаючі записати своїх малюків на навчання.

“Грайлики” - перша такого роду розвиваюча студія у Здолбунові, метою якої є всебічний розвиток дошкільнят та їх підготовка до навчання у ЗОШ. Заняття у студії проходять 2 рази на тиждень по 3 академічні години та включають початкове навчання, англійську мову, образотворче мистецтво, хореографію та вокал.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за номером 067 360 22 67.

Діти - це наше майбутнє, і як би банально не звучала ця фраза, це справді так. У Будинку культури цементників це добре розуміють та, звичайно, не зупиняються на досягнутому. На здолбунівчан ще чекає літній розвиваючий клуб для школярів різного віку, де вони відвідуватимуть майстер-класи, їздитимуть на екскурсії та зустрічатимуться із цікавими людьми області. Але це ще попереду… Поки вітаємо БКЦ із успішним стартом Дитячої студії та бажаємо процвітання і вдячних учнів!

25.04.2013



Рівне-Ракурс №10 від 25.04.2013p. 
На головну сторінку