Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №244 від 15.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бойовий потенціал

Журналіст »Рівне-Ракурс» Валентина Захарова напрочуд вдало виглядає не лише з диктофоном, а й з автоматом

»Акули» на полігоні

Професійне свято отримало несподіване продовження на вогневому рубежі

Днями рівненські військові приймали гостей - десант представників засобів масової інформації. “Акули пера” та їхні колеги - теле- і радіожурналісти довели, що вміють не лише знаходити ціль для “гарячих” репортажів, а й влучно стріляти з кулеметів і автоматів Калашникова, снайперських гвинтівок Драгунова та пістолетів Макарова, що є в арсеналі розвідувальних підрозділів Української армії. Цю акцію присвятили Дню журналіста.

Отримати справжній “військовий драйв” і випробувати різні види сучасної стрілецької зброї представникам “четвертої влади” пощастило на Рівненському полігоні. Військові були приємно здивовані результатами стрільби: хоча журналісти звикли тримати в руках іншу зброю - “масового ураження”, однак вправними снайперами виявилися як чоловіки-журналісти, так і представниці прекрасної половини “акулячої” професії. Звичайно, славу Вільгельма Телля здобув той, хто звик кожного дня “ловити” на приціл об’єктиву відеокамери цікавих людей та надзвичайні події, тобто - телеоператор ТРК Рівне-1 Ігор Пастушенко. Втім, серед найвлучніших знайшлися і представники інших журналістських професій: верстальник-дизайнер Олесандр Якимець, кореспонденти FM-радіо і обласних періодичних видань, а також модератор Рівненського прес-клубу Володимир Торбич.

Гості полігону переконані, що такі навчання потрібні не тільки рівненським журналістам, але й усім українцям. Тим цивільним громадянам, які не мають іншої нагоди потримати у руках стрілецьку зброю, радимо вступити до лав працівників ЗМІ, щоб хоча би раз на рік отримати дозу адреналіну від справжньої військової пригоди. До речі, цього року стрільби присвячені не тільки професійному святу - Дню журналіста, а й святу уболівальників футболу - відкриттю Мундіалю-2006. “Якщо гравці національної збірної будуть такими ж влучними, як рівненські журналісти, перемога українським футболістам забезпечена”, - жартували гості та господарі полігону.

15.06.2006Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 15.06.2006p. 
На головну сторінку