Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №607 від 13.06.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Політика

У Кличка вважають, що Тягнибок - це “біда”

УДАР стидається “звіринця” “Свободи”

Депутат від партії УДАР Едуард Гурвіц вважає, що ВО “Свобода” шкодить опозиції. Про це він заявив в інтерв'ю інтернет­виданню “Українська правда”.

Ідейні розбіжності між ними (УДАРом, “Батьківщиною” і “Свободою”) колосальні. Агресивність “Свободи” не збігається з лінією поведінки УДАРу і шкодить демократичній опозиції, ­ вважає депутат.

­ По­перше, “Свободу” не сприймають на міжнародній арені, підтримкою якої користується опозиція. По­друге, вони протиставляють людей різних національностей, це взагалі велика біда, ­ відзначає він.

­ По­третє, це дає можливість владі представляти керівників “Батьківщини” і УДАРу спільниками однієї політичної сили ­ найменшої, але найагресивнішої, ­ вважає Гурвіц.

На його думку, “Свобода” ­ “це партія тоталітарна, яка не може навіть претендувати на демократичність”.

­ Я не кажу, що у “Свободи” немає прихильників. За них проголосувало більше 10% людей. Але я думав, що вони будуть виправлятися в парламенті. А вони себе ведуть ще гірше. Ну хіба може нормальна політична сила дико кричати, верещати і стукати в парламенті? ­ Каже Гурвіц.

­ Це єдине місце, де опозиція може висловлювати свою думку! І це дискредитує парламент в очах суспільства. Після чого адміністрація президента може заявити: “Дивіться, це ж звіринець”, ­ додав депутат від партії УДАР Едуард Гурвіц в інтерв'ю “Українській правді”.

13.06.2013Василь КОНОНЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 13.06.2013p. 
На головну сторінку