Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №609 від 27.06.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Безвідповідальність

До обласного центру - розважитися

Неповнолітнього втікача знайшли на автовокзалі. Хлопчик пішов з дому, щоб порозважатися в обласному центрі. Близько восьми годин дитина без догляду батьків вешталася містом.

Про те, що в обласному центрі багато цікавого, 11­річному Богдану, жителю Гощанського району, розповів його товариш. Хлопчику дуже кортіло побачити Рівне. Тому суботнім ранком, нічого не сказавши рідним, він вирішив попрямувати в місто, щоб покататися на міні­автомобілях.

­ Близько восьмої години вечора до нас звернувся охоронець, повідомивши, що в приміщенні автовокзалу знаходиться неповнолітня дитина, ­ розповідає начальник Рівненського міського відділу міліції Руслан МЕЛЬНИК. ­ Оформивши необхідні папери, працівники міліції відвезли дитину до притулку.

Про зникнення дитини мати повідомила наступного дня. Хлопчик не вперше самовільно залишає домівку. Спочатку жінка намагалася розшукати сина, але коли зрозуміла, що самцй не знайти, то звернулася до міліції. Правоохоронці зрозуміли, що хлопчик, якого здали до притулку ­ син заявниці.

Маму Богдана притягнуто до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків щодо виховання дітей. Чинним законодавством передбачено покарання у вигляді попередження чи штрафу від одного до трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Хлопчика повернуть рідним лише після того, як будуть перевірені умови проживання та виховання дітей у цій родині.

27.06.2013Надія ЮРЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2013p. 
На головну сторінку