Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №609 від 27.06.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Злочини тижня

В одному з державних підприємств Володимиречинни невідомі особи викрали з лугa одну тонну сіна.

З будинку:

27­річної жительки Корця викрали золоту каблучку. Правоохоронці підозрюють у скоєнні злочину 23­річну жительку Здолбунова.

у Костополі 26­річний чоловік викрав рибальське приладдя. За допомогою залізного прута він пошкодив навісний замок сараю та викрав сім телескопічних вудок, два спінінги та чотири металеві підставки для вудок. Викрадені речі продав на пероні залізничного вокзалу, а вилучені кошти витратив на власні потреби. З будинку

74­річної жительки села Морозівка на Кореччині невідома особа викрала три алюмінієві бідони, п’ять алюмінієвих каструль та металеву балію.

Зламавши навісний замок:

підвалу 57­річного жителя Здолбунова, невідомі особи викрали мопед “Хонда”,

на холодильнику на території одного з кафе в Костополі ­ невідомі викрали соки та газовані напої.

З подвір’я:

47­річної жительки Володимирецького району неповнолітні викрали мотоцикл. Наразі транспортний засіб повернуто власниці.

Комп’ютерну техніку, два ноутбуки та гроші в сумі понад сімсот гривень викрали невідомі особи з одного з магазинів у Корці.

На:

території господарства 44­річного жителя Березнівського району працівники міліції виявили понад 80 патронів. Під час перевірки умов зберігання зброї у квартирі 64­річного жителя обласного центру працівники міліції виявили понад 300 спортивно­нарізних набоїв. Вилучене направлено на дослідження до Науково­дослідного експертно­криміналістичного центру.

березі Хрінницького водосховища невідомі особи викрали двигун з човна “Ямаха”.

Невідома особа шляхом обману під приводом допомоги 40­річній жительці Рівного придбати путівки на море через мережу інтернет, заволоділа її грошима в сумі 1355 гривень.

Під час незаконного видобутку бурштину працівники Дубровицького райвідділу затримали трьох хлопців, у яких вилучено помпу кустарного виробництва та близько 50 грамів каміння бурштину.

У:

Кузнецовську працівники міліції затримали 25­річного чоловіка, у якого під час огляду речей було виявлено два паперові згортки з вмістом подрібненої речовини рослинного походження. Ще в одного юнака вилучили близько десяти грамів речовини, а в 45­річного жителя Дубровицького району, під час проведення операції “Мак­2013”, виявили незаконний посів рослин, зовні схожих на рослини коноплі. Вилучене направлено на дослідження до Науково­дослідного експертно­криміналістичного центру при УМВС України в Рівненській області.

19­річного мешканця Радивилова було виявлено поліетиленовий пакет з подрібненою світло­зеленою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на коноплю.

29­річного жителя Корецького району викрадено велосипед “Формула”.

35­річної жительки міста Дубно вирвали сумку. Наживою 19­річного грабіжника стали документи, особисті речі та дві тисячі гривень.

47­річної рівнянки викрали мобільний телефон із кошика для товарів в одному з торгівельних центрів Рівного.

50­річної жительки Рівненського району викрали металеві ворота.

Через відкрите вікно з квартири 50­річного мешканця міста Дубно невідомий викрав речі домашнього вжитку.

27.06.2013



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2013p. 
На головну сторінку