Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №610 від 04.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

… та "любителя" жіночих прикрас

Днями працівники патрульно­постової служби Рівненського міського відділу затримали місцевого мешканця за вчинення пограбування у парку відпочинку.

Сталося це в обласному центрі. Того вечора 19­річна жителька Рівного Юлія разом з подругами прогулювалася парком. Близько опівночі дівчата вирішили присісти на гойдалки. До них підійшов незнайомий, посвітив ліхтариком та попросив закурити.

­ Коли хлопець підійшов вдруге, то почав мене душити, зриваючи прикрасу з шиї, подруг не чіпав, бо ланцюжків на шиї в них не було, ­ розповідає Юлія.

Увагу грабіжника привернула дівчина, на шиї якої висів золотий ланцюжок з кулоном. Уже за мить лиходій зірвав дорогі ювелірні вироби з потерпілої і швидко побіг в середину парку до фонтану.

Дівчата не розгубилися і побігли за зловмисником, при цьому гучно кричали про допомогу. Волею щасливого випадку неподалік у парку імені Т.Г.Шевченка здійснював патрулювання піший наряд патрульно­постової служби Рівненського міського відділу міліції.

Завдяки професіоналізму правоохоронців через кілька хвилин зловмисника затримали. Ним виявися 33­річний рівнянин Сергій, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення подібного злочину.

­ Наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), ­ зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан МЕЛЬНИК. ­ На даний час підозрюваний утримується під вартою. За такі дії чинним законо­давством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

04.07.2013Надія ЮРЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 04.07.2013p. 
На головну сторінку