Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №613 від 25.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жорстокість і необережність

Дві смерті на Острожчині

19­го липня 2013 року у приватному господарстві в с.Країв Острозького району знайдено мертвим 54­річного господаря. Проведеними першочерговими заходами було встановлено, що чоловік загинув від травм, які йому під час бійки завдав палкою двоюрідний брат.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (вбивство).

На даний час підозрюваному судом обрано міру запобіжного заходу ­ домашній арешт.

20­го липня 2013 року надійшло повідомлення від чергового лікаря Острозької ЦРЛ про те, що в приймальне відділення з вогнепальним пораненням грудної клітини доставлено 27­річного жителя с.Болотківці Острозького району. Від отриманої травми чоловік помер.

З’ясовано, що незадовго до цього на околиці с.Болотківці в нього випадково, полюючи на дикого звіра, через необережність, здійснив постріл із зареєстрованої мисливської рушниці мешканець Острога 53­річний Віктор. Він приїхав у гості до свого свата. Однак хазяїна вдома не виявилося, той якраз припинав худобу в лісі. Туди й попрямував Віктор. Телефоном сват розповів гостю про дичину, яка водиться у місцевих лісах. Окрім того, чоловік попросив свата прихопити з дому його рушницю. Однак, не доїхавши до місця призначення, Віктор побачив у чагарнику силует, який він сприйняв за тварину. Сподіваючись вполювати дикого звіра, чоловік вистрелив прямо в кущі. Проте замість кабана жертвою горе­мисливця став 27­річний місцевий житель Андрій, який помер від отриманої травми. Що він робив у чагарнику, з’ясовують слідчі.

На даний час мешканцю Острога 53­річному Віктору оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1. ст.119 КК України (вбивство через необережність). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

В обох кримінальних провадженнях триває досудове розслідування. Процесуальне керівництво здійснюється групою прокурорів Острозької міжрайонної прокуратури.

25.07.2013Любов КОВАЛЬЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 25.07.2013p. 
На головну сторінку